Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Σκοπιμότητες βλέπει πίσω από την υπόθεση με το εκατομμύριο η Μπακογιάννη

Χαρακτήρισε «φιάσκο» και «φαρσοκωμωδία» τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες

Συγγενικό πρόσωπο και συγκεκριμένα ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν εκείνος που έβγαλε εκτός Ελλάδος τον Μάρτιο του 2011 το 1 εκατ. ευρώ.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός πήγε στη Βουλή και χαρακτήρισε «φιάσκο» και «φαρσοκωμωδία» τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες. Όπως εξήγησε η Ντόρα Μπακογιάννη ο σύζυγος της ρευστοποίησε μετοχές που είχε στην Αμερική για την αγορά ενός πλοίου και έκανε λόγο για «επιχειρηματική δραστηριότητα».

Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε με τον κ. Νικολούδη, είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και τόνισε πως...

...οι δηλώσεις πόθεν έσχες τόσο της ιδίας όσο και του συζύγου της είναι κατατεθειμένες στη Βουλή.

Υποστήριξε επίσης, ότι δεν αποκλείεται η όλη υπόθεση μπορεί να κρύβει σκοπιμότητες με στόχο να πλήξουν την ίδια και το κόμμα της καθώς η Δημοκρατική Συμμαχία έφερε στην επιφάνεια το θέμα με τα οικονομικά των κομμάτων.
 

6 σχόλια:

  1. Απαράδεκτο να χτυπούν την κυρία Μητσοτάκη -Μπακογιάννη - Κούβελου. Στη δήλωση του "πόθεν έσχες" της, δεν έκρυψε τίποτα, τα εκατομμύρια € που έχει σε γερμανικές τράπεζες τα δήλωσε κανονικότατα. Αλλά και ο άνδρας της είναι πεντακάθαρος, προσπάθησαν βέβαια να τον σπιλώσουν (και άλλη φορά) για κάτι οικόπεδα στον Βόλο που αγόρασε και είχαν σχέση με τους ολυμπιακούς αγώνες αλλά δεν κατάφεραν τίποτα. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!! έτσι και η Ντόρα δεν φοβάται τίποτα. Όπως δεν φοβήθηκε όταν προσπάθησαν να τη συνδέσουν με τη siemens, επειδή τυγχάνει να έχει στενή οικογενειακή φιλία με τον Χριστοφοράκο. Που, εντάξει, μπορεί να έδινε μίζες (βλέπε Τσουκάτος, Μαντέλης) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι "σκέτα" φίλος κάποιου πολιτικού δίχως μίζες κλπ.
    Κάτω τα χέρια από την Ντόρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτη η οικογενεια.... και με τη siemens τι ειχε γινει..... κατι με το τηλεφωνικο κεντρο του κυριακου μητσοτακη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συκοφαντείς και βλέπω σκοπιμότητες πίσω από το σχόλιο σου 8:41. Και εγώ έχω κάνει δώρο στον αδερφό της κολλητής μου και σε πληροφορώ ότι κανένας δεν με κατηγόρησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ποσο μαλακες μας περναει οταν κανει τετοιες δηλωσεις???Δηλαδη τωρα περιμενει να την πιστεψουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΥΣΗΤΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγα τα ωα, εγω ξερω εδω στην Αριδαια ατομα που βγαλαν στην Κυπρο τα μισα λεφτα του Κουβελου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News