Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση του Δήμου Αλμωπίας για την πολύωρη διακοπή ηλεκτροδότησης

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους δημότες του ότι πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος ηλεκτροδότησης που προέκυψε σε Τοπικές Κοινότητές του.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ο εντοπισμός των σημείων των βλαβών ήταν ιδιαίτερα δύσκολος, με αποτέλεσμα πολλές Τοπικές Κοινότητες και η Δημοτική Κοινότητα Αριδαίας να παραμείνουν για ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης.

Τελικά, το πρόβλημα...

...αποκαταστάθηκε από τη ΔΕΗ, μετά από συντονισμένες ενέργειες και τη συνεργασία του Δήμου.

Ο Δήμος Αλμωπίας θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τους υπευθύνους της ΔΕΗ, για την ταχύτερη αποκατάσταση πιθανών βλαβών, ώστε οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες να παρέλθουν με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία των δημοτών μας.
 

3 σχόλια:

  1. nai alla poses vres xvris reyma re pidia.........oxi kai etsi exoyme kai mikra paidia neogennhta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ? ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟ.
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ Η ΒΛΑΒΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΥΤΕ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΕΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα οραιος ο 2.45.απλα μπορουμε ολοι να βοηθεισουμε σε τετοιες περιπτωσεις.αν δουμε οτι κατι δεν παει καλα στο δικτυο.κομμενα καλωδια,καλωδια να ακουμπαν μεταξυ τους,κλαδια στα καλωδια(μεγαλα),σπιθες μπορουμε να ενημερωσουμε τη δεη.πολλες φορες ενα προβληματακι σε ενα παρακλαδι του δικτυου πεταει εξω μεγαλο κομματι δικτυου(καμια δεκαρια χωρια)και αν δεν το βρουν δεν μπορει η δεη να κανει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News