Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Άσπρο Πέλλας - Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 46χρονου στον Άσπρο Πέλλας

Χθες (26.02.2012) και περί ώρα 17:00΄, στο Δημοτικό Γήπεδο Άσπρου Πέλλας, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Β’ Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Πέλλας μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Άσπρου - Μακεδονικού Άγρα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, 31χρονος ημεδαπός αρχικά λογομάχησε με 46χρονο ημεδαπό και στη συνέχεια πυροβόλησε τον 46χρονο στα πόδια τέσσερις - πέντε φορές με πιστόλι προκαλώντας του τραύματα και στα δύο πόδια.

Ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται να συλληφθεί εντός ορίων του αυτοφώρου.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε...

...σε τοπικό νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και παραμένει για νοσηλεία.

Το πιστόλι, το οποίο κατείχε νόμιμα ο αδελφός του δράστη, κατασχέθηκε.

Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί αθλητισμού.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας Πέλλας.

 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News