Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Διάρρηξη στο Γενικό Λύκειο Εξαπλατάνου

Η σήμανση ερεύνησε το χώρο για δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα στοιχεία

To πρωί της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2012 έγινε αντιληπτή από το Διευθυντή και τους καθηγητές του Γενικού Λυκείου Εξαπλατάνου διάρρηξη που έλαβε χώρα στο χώρο του σχολείου πιθανόν κατά το χρονικό διάστημα κατά το οποίο τα σχολεία παρέμειναν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Πιο συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι έλειπαν από το εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου η οθόνη και το πληκτρολόγιο από τον σέρβερ του εργαστηρίου πληροφορικής, μία κεντρική μονάδα από σταθμό εργασίας μαθητών και από το γραφείο των καθηγητών ολόκληρο το σύστημα ενός υπολογιστή (κεντρική μονάδα, οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι).

Επίσης παρατηρήθηκε ότι κάποια από τα συρτάρια των γραφείων των καθηγητών είχαν αναστατωθεί, χωρίς να λείπει κάτι.

Κλήθηκε η αστυνομία και κατόπιν έρευνας πιστοποιήθηκε ότι...

...η είσοδος του/των διαρρηκτών έγινε από παράθυρο του κάτω ορόφου του γυμνασίου που παραβιάστηκε.

Η σήμανση ερεύνησε το χώρο για δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα στοιχεία.

Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Εξαπλατάνου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News