Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε ποια σχολεία της Αλμωπίας θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα κλειστά

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση

Δείτε ποια σχολεία της Αλμωπίας θα παραμείνουν αύριο κλειστά, σύμφωνα με ανεπίσημη ενημέρωση:

  • Αρχάγγελος
  • Περίκλεια
  • Νότια
  • Θεοδωράκι
  • Σαρακηνοί
 

23 σχόλια:

  1. σας παρακαλω πει μας οτι αυριο τα σχοειλα [δευτερα] θα παραμηνουν κλειστα σας παρακαλω............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειπατε οτι στον εξαπλατανο θα ειναι κλειστα;ετσι δεν ειπατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. K DIMARXE KLISTE TA SXOLIA K STIN POLIKARPI IMAI APO APSALO ALLA PAO SXOLIO POLIKARPI

      Διαγραφή
  3. ΜΟΝΟ τα σχολεία Αρχάγγελου, Περίκλειας, Νότιας, Θεοδωρακίου, Σαρακηνών θα παραμείνουν κλειστά. Τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός και αν αλλάξει το σκηνικό του καιρού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !! Ελεος δηλαδη ..! εμεις στα λιώμενα εξω θα παγωσουμε !! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΗΛΑΤΕ...??? ΕΛΑΤΕ Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΑΥΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΛΕΙΣΤΕΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩ.. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ..

      Διαγραφή
  6. Τι μελλον περιμενεις απο μαθητες που παρακαλανε να κλεισουν τα σχολεια...Και υποτιθεται οτι αυτοι θα σωσουν την Ελλαδα.Το μονο που τους νοιαζει ειναι πως θα χασουν μαθημα για να πανε για καφε.Μια βδομαδα καθοσασταν δεν χορτασατε??Αυτος ειναι ο πολιτισμος μας κυριοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΤΙ ΖΩΡΗ ΤΡΑΒΑΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ.ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ..ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΜΕ.ΑΝ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ "ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ" ΤΟΥΣ "ΑΡΧΗΓΟΥΣ" ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ..ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ!!!

      Διαγραφή
    2. εσυ κοιταξε την δουλεια σου και να μην ασχολεισαι με το αν θα παμε η με το αν θελουμε να παμε εμεις σχολειο...το τι θα κανουμε πιο μετα στην ζωη μας ειναι ΜΟΝΟ δικη μας αποφαση και δεν θα μας πει κανενας με τι θα ασχοληθουμε...

      Διαγραφή
    3. Να παμε σχολειο να κανουμε τι???ελα να κανεις μαθημα εσυ εκει μεσα και μετα πες μας την γνωμη σου!!παιδεια και σαχλαμαρες!! :/

      Διαγραφή
  8. Οι δρομοι στους Προμαχους δεν ειναι για τα μικρα παιδια!
    Να μεινουν κλειστα κ στους Προμαχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΖΩΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. stous promaxous diladi ta pragmata einai ok?
    mas douleuete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εχει παγο στουσ προμαχουσ? το λεωφοριο θα ανεβει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βρε παιδια στους προμαχους η γεφυρα ειναι παγοδρομιο τι θελετε δλδ να παθουν τιποτα τα παιδια ας σοβαρευτουμε λιγο αν ειναι δυνατον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σιγα μν μπορεσει να ανεβει το λεωφορειο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ε ναι θα πανε το πρωι τα παιδια στη σταση θα ανεβουν στο λεωφορειο και θα φαει το λεωφορειο καμια τουμπα στη γεφυρα και θα σκοτωσουμε τα παιδια μας αν ειναι δυνατονν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. psst..paidia sto 2o gumnasio einai olo xorta! pantou xionismeno einai kai to sxoleio thermansi dn exei :O kante kt dld omg!! kai ta paidia sta elhomena tha pagwsoun..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News