Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Μικροί και μεγάλοι κατέκλισαν το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας

Για να παρακολουθήσουν την παράσταση του Καραγκιόζη

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η συμμετοχή των μικρών μας φίλων, οι οποίοι κατέκλισαν χθες Πέμπτη το Ξενιτίδειο για να παρακολουθήσουν μία καταπληκτική παράσταση Καραγκιόζη, από τον καραγκιοζοπαίκτη Γιάννη Παπαδόπουλο.

Μικροί αλλά και μεγαλύτεροι πέρασαν υπέροχα και διασκέδασαν με την ψυχή τους.


 

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ! ΦΟΒΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ηταν ομαρφα.και ενα μεγαλο μπραβο,τα παιδια διασκεδασαν.θελω ομωσ να πω για την γιορτη του 3 δημοτικου σχολειου αριδαιασ.εγινε στην ευξεινο λεσχη.χωρισ θερμανση,εξω να φυσαει και να κανει κρυο και μεσα παγωσαμε.με αποτελεσμα να αρρωστησουμε. ο συλλογοσ γονεων που διοργανωσε την γιορτη ζει σε αλλη εποχη?ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.οχι καλοκαιρι.και κατι ακομη θελω να πω για την συμπεριφορα τησ κλοουν (μαργαριτασ)ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ απεναντη σε καποια παιδακια τα μαλωνε και τα προσβαλε με αποτελεσμα να φυγουν με κλαματα.ΝΤΡΟΠΗ ηρθε να διασκεδαση τα παιδακια οχι να τα μαλωνει .αυτο που γραφω δεν ειναι μονο για το δικο μου παιδι .με γονεισ που μιλησα μου ειπαν τα ιδια ακριβωσ που ειδα.γενικα ηταν αποτυχια η γιορτη.δωσαμε απο 4Ε για να κανουν τα παιδια μασ παγακια και να τρεχουμε στουσ γιατρουσ.το δικο μου παιδι δεν θελει να ξαναδει κλοουν.ΝΤΡΟΠΗ ΚΛΟΟΥΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News