Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ένταση στο Δ.Σ. Αλμωπίας - Ποιος είδε τον Μπίνο και δεν τον φοβήθηκε

"Έχετε πλέον και εσείς παρελθόν κ. Παρούτογλου"

Ένταση επικράτησε στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμωπίας όταν ο Νίκος Παρούτογλου κατηγόρησε τον Χρήστο Μπίνο ότι αρνήθηκε να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του 2012 καταδικάζοντας όπως υποστήριξε ο ίδιος τον Δήμο.

Ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για άλλη μια φορά στις απερχόμενες διοικήσεις.

Ο κ. Μπίνος του απάντησε ότι πλέον έχει και η νυν Δημοτική Αρχή παρελθόν.

Γενικότερα πάντως, παρατηρείται το φαινόμενο από συγκεκριμένα πρόσωπα της Δημαρχιακής παράταξης να συνεχίζουν ακόμη και ένα χρόνο μετά να αναφέρονται στα λάθη του παρελθόντος.

Αυτά τα λάθη για τα οποία ο κόσμος μίλησε στις εκλογές.

Όμως μήπως τώρα...

...θα ήταν καλύτερο να ασχοληθούν με το σήμερα και στις δημόσιες τουλάχιστον τοποθετήσεις τους να μην ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια;

Αυτή η εικόνα δεν αρέσει στους πολίτες οι οποίοι περιμένουν από όλους πράξεις και όχι λόγια.
 

4 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ' ΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ή δεν ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2000 ή ΤΟ 1821. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ,ΣΗΜΕΡΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕ. ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΡΙΘΗΚΕ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ ΡΕ ΜΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε -ογλου μας τα ζαλησες , το παιδι μου σπουδασε εχει μεταπτυχιακο ξερει 2 ξενες γλωσσες και δεν δουλευει πουθενα!εσυ ποιος εισαι και μιλας κατηγορωντας τους αλλους..εσυ εισαι καλυτερος απο το παιδι μου?μονο να παιρνετε παχηλους μισθους ξερετε για μας ΤΙΠΟΤΑ δεν κανετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News