Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η κατάσταση στους χιονισμένους δρόμους του Δήμου Έδεσσας

Τι είπε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος στο Aridaia News

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο του Δήμου Έδεσσας.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Φαρμούζη ο οποίος μας ενημέρωσε πως κανένα χωριό του Δήμου Έδεσσας δεν είναι αποκλεισμένο, καθώς τα μηχανήματα δουλεύουν ακατάπαυστα.

Ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων, ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται απαραίτητα στις περιοχές όπως...

...την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας, από 62ο έως 113ο χλμ, σε όλο το Επαρχιακό και ορεινό δίκτυο της Περιφερειακής ενότητας Πέλλας, πλην Τ.Δ. Γιαννιτσών και στον Επ. Ο. Άρνισσας – Χ/Κ Βόρας, από το 9ο έως 24ο χλμ, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News