Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ντόρα Μπακογιάννη: "Η νέα σύμβαση είναι κάκιστη όμως θα την ψηφίσω"

Την πρόθεσή της να ψηφίσει τα νέα μέτρα έκανε γνωστή για άλλη μια φορά η Ντόρα Μπακογιάννη από το βήμα της Βουλής

Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Αντιλαμβάνομαι την πίεση που δέχονται οι Βουλευτές, αλλά το πρόβλημα της χώρας είναι πρωτίστως πολιτικό και μετά οικονομικό...

Δεν προχώρησε σε τίποτα που να μειώνει τον Δημόσιο τομέα. Τα κλειστά επάγγελμα ανοίγανε και κλείνανε. Και τελικά η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχασε την αξιοπιστία της με το δημοψήφισμα που πρότεινε ο κ. Παπανδρέου. Η νέα σύμβαση είναι κάκιστη γιατί η Κυβέρνηση δεν είχε αντιπρόταση. Η σύμβαση φέρνει σε απόγνωση πολύ κόσμο. Δεν υπάρχει όμως κανείς που να μην ξέρει τι θα συμβεί σε αυτή τη χώρα αν δεν ψηφιστεί αυτή η σύμβαση. Θα πούμε ναι γιατί δεν έχουμε το άλλοθι της άγνοιας. Δεν δικαιούμαι να παίξω πάνω στην έλλειψη ελπίδας των Ελλήνων».
 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News