Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Σκοπιανοί - Έβαλαν το ΜΚ στις πινακίδες των Ι.Χ.

Η υπουργός Εσωτερικών της ΠΓΔΜ, Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα, είχε αναφέρει ότι αυτές εκδίδονται βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων και παρέχουν μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες

Ξεκίνησε από σήμερα σε όλη τη χώρα η διάθεση των νέων πινακίδων κυκλοφορίας των οχημάτων οι οποίες φέρουν την ένδειξη "ΜΚ".

Οι νέες πινακίδες διατίθενται για τα οχήματα που ταξινομούνται για πρώτη φορά, ενώ οι κάτοχοι οχημάτων που φέρουν τις υπάρχουσες πινακίδες δεν υποχρεούνται να τις αντικαταστήσουν. Μέχρι σήμερα οι πινακίδες κυκλοφορίες των οχημάτων στην ΠΓΔΜ δεν είχαν την ένδειξη "ΜΚ".

Η υπουργός Εσωτερικών της ΠΓΔΜ, Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα, κατά την παρουσίαση των νέων πινακίδων, πριν μερικές ημέρες, είχε αναφέρει ότι αυτές εκδίδονται βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων και παρέχουν μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες.

Το θέμα με τις νέες πινακίδες...

...καλύφθηκε ευρέως από τα ΜΜΕ των Σκοπίων, ενώ η εφημερίδα "Βεστ" (που έχει τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη χώρα) κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τίτλο: "Η Ελλάδα πρέπει να επιτρέπει είσοδο οχημάτων με ΜΚ, αλλά μπορεί να βάζει αυτοκόλλητο FYRΟM".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι πολίτες της ΠΓΔΜ που έχουν αυτοκίνητο με νέου τύπου πινακίδες θα μπορούν να εισέρχονται στην Ελλάδα χωρίς πρόβλημα, αλλά οι ελληνικές συνοριακές αρχές, βάσει του Μνημονίου Εφαρμογής της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995, θα μπορούν να επικολλούν αυτοκόλλητο στο οποίο θα αναγράφεται η λέξη, επί της ένδειξης "ΜΚ".

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων από την ΠΓΔΜ που θα αποδέχονται να τοποθετείται αυτοκόλλητο με τη λέξη <> επί της ένδειξης <<ΜΚ>> θα ταξιδεύουν στην Ελλάδα χωρίς πρόβλημα και μόλις βγουν από το ελληνικό έδαφος θα μπορούν να το αφαιρούν, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

---
Πηγή: NewsIt.gr
 

8 σχόλια:

  1. kai fisika tha mpenoun me auta stin ellada... kai fisika ta zoa oi diki mas tha to anexonte... ego prosopika an do kanena edo mesa me mk pinakida ti gamise!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να απαγορεύεται γενικώς η είσοδος σ' αυτούς, φτάνει πιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ante na doyme oi teloniaki pos tha antidrasoyn ftanei pia ,pses sfaliares tha fame epiteloys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Χρυσαυγιτες εμαθα ετοιμαζουν ντου στο τελωνειο, θα γινει χαμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ελληνες ειναι τοσο διεφθαρμενοι που προκειμενου οι μαγαζατορες της θεσνικης να μην χασουν οπως κ οι χαλκιδικιωτες τις πενταροδεκαρες των αδελφων μακεδονων θα δεχτουν τα παντα..δεν υπαρχει η ελλαδα του 40 που πηγαινε με το χαμογελο να πολεμησει για την πατριδα. Δεν υπαρχει καν! Θαρρος διαπραγματευσης...η ελλας ειναι μια χρεοκοπημενη ηθικα και πολιστικα χωρα που θα δεχτει οτιδηποτε αρκει να μην χαθει ο φραπες, η γκομενα , το αραλικι και τη μπουγατσα....να δειτε τι θα γινει με οσα ερχονται με τους τουρκους...ακομα δεν ειδατε γκιαουριδες τιποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΠΟΠΙΑΝΟΥΣ...ΕΦΑΓΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ...

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΡΕΙ ΜΠΟΓΙΑΣ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News