Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Σύσκεψη για την κατάργηση των δημόσιων υπηρεσιών της Αλμωπίας

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου

Ο Δήμος Αλμωπίας διοργανώνει την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα της Αριδαίας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των τοπικών φορέων, των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, των βουλευτών του Νομού Πέλλας και του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, με θέμα...

...την επικείμενη υποβάθμιση και κατάργηση των δημόσιων υπηρεσιών της Αλμωπίας, ώστε να επιτευχθεί μια συνολική και δυναμική αντιμετώπιση του ζητήματος.
 

2 σχόλια:

  1. αναδείξτε μια φορά οτι ειμαστε παραμεθόριος! διπλά εξοδα θερμανσης,λογω καιρου κλπ κλπ.
    Κλεισιμο δρόμων και μαυρες σημαιες πρεπει να ειναι η γραμμη και οχι πολλές ευγένειες!
    Δήμαρχε θυσιάσου,σκίσου για το τόπο και στέγνωσε γι αυτόν.Οποιος εχει αξιωμα πρεπει να προσφερει.Την ιδια πιεση θα ασκουμε εμείς οι δημότες σε όποιον είναι δημαρχος.Δουλειά και προσφορά ,δουλειά και προσφορά απο καθένα που έχει κάποιο πόστο.Αλλιως κυνήγι θανάτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΗ,ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΧΔΕΙΚΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΣΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΟΥ. ΒΓΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΑΡΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΡΕΞΕ,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News