Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Σαμαράς - Παπανδρέου: Οι δύο "σωτήρες" του Έθνους...

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

Με απειλές διαγραφής προσπαθούν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου να μεταπείσουν τους Βουλευτές τους να υπερψηφίσουν το Μνημόνιο ΙΙ.

Από τη μία, ο Πρόεδρος της ΝΔ που για μήνες ολόκληρους προσπαθούσε να μας πείσει ότι είναι κατά του Μνημονίου Ι, τώρα έχει γίνει ίσως ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του.

Από την άλλη, ο «σωτήρας» Παπανδρέου προτείνει σε όσους δεν θέλουν να υπερψηφίσουν να παραιτηθούν, τη στιγμή που ο ίδιος αποδείχτηκε τόσο "λίγος" και μας έφτασε με τη βοήθεια των υπόλοιπων στο δύσκολο "σήμερα".

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματική εικόνα ενός πολιτικούς συστήματος που –ευτυχώς- τείνει να «σβήσει».

Η αλήθεια όμως είναι μία:

Ο κόσμος θα στηρίξει όλους αυτούς τους Βουλευτές που η αξιοπρέπειά τους θα τους κάνει να καταψηφίσουν τα νέα μέτρα, παρά τις απειλές του «κ.» Σαμαρά και του «κ.» Παπανδρέου. Γιατί πολύ απλά αυτό το «όχι» μπορεί να τους στερήσει μία θέση στο «γαλάζιο» και «πράσινο» ψηφοδέλτιο αντίστοιχα, θα τους δώσει όμως τη δυνατότητα να κυκλοφορούν στο δρόμο χωρίς να φοβούνται την οργή του λαού.

Τα κόμματα «πεθαίνουν» και μαζί τους «πεθαίνει» και ένα πολιτικό σύστημα που το μόνο που πρόσφερε για δεκαετίες ολόκληρες ήταν φρούδες ελπίδες που μας οδήγησαν στο σήμερα.

Το μήνυμα του λαού είναι ξεκάθαρο: Όλοι όσοι συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να υπονομεύουν τη χώρα μας με τις επιλογές τους, θα πάνε σπίτι τους. Οι πολίτες σας έχουν στο «χέρι»!
 

4 σχόλια:

  1. ΕΣΕΙΣ κ. ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΞ' ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΤΕ ΠΗΡΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΙΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ; Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ. ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΙΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΕΣ ΜΑΖΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΩΣΑΝΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ. Η ΛΕΞΗ ΦΤΩΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΝΑΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. ΖΗΣΕ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ..ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΓΩΝΑΣ..ΑΓΩΝΑΣ..ΑΓΩΝΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΓΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..η..Αλήθεια..Φώς..Φανάρι..13 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:30 π.μ.

    Ο Σταύρος μίλησε μέ τήν γλώσσα τής κοινής λογικής πού δέν αρέσει στούς Βολεμένους πού ελπίζουν, απογοητεύουν παραμένοντας πορωμένοι καί δέν αποδέχονται τήν αλήθεια διότι δέν τούς συμφέρει. Άς ξεκολήσουν επιτέλους δηλαδή η τζάκρη έχει πρόσωπο νά εμφανισθεί στήν Αλμωπία ; ή ο Γιουματζίδης ; είμαστε ανώμαλοι ; άς τό σκεφθούν καλά όσοι σέ κατακρίνουν Σταύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News