Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

"Όχι" από Καρασμάνη στα νέα μέτρα;

Εξέλιξη

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι ο Βουλευτής Ν. Πέλλας της ΝΔ Γιώργος Καρασμάνης ΔΕΝ θα ψηφίσει τα νέα μέτρα. Μέχρι στιγμής η είδηση δεν έχει διασταυρωθεί. Σε λίγο νεότερα!

20 σχόλια:

  1. Έτσι μπράβο Καρασμάνη! Συγχαρητήρια! Μήπως ο βαθύς πολιτικός στοχασμός των άλλων πολιτευτών του Νομού μας, είναι για την εδραίωση των θέσεών τους; Ας περιμένουν και εμείς τα πρόβατα θα τους ... ψηφίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. makari!!!!!!!!!!! an ginei auto den tin exeis anagkh th nd akomh kai an se diagrapsei. an den psifiseis ta nea metra tha einai ola yper soy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ!ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!ΟΧΙ ΡΕ ΟΧΙ!ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ,ΚΥΡΙΕ ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗ ΚΤΛ ΚΤΛ ΠΑΛΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ?Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Η ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ?ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11:07 ναι να πουν σε ολα?ναι στην υποδουλωση?ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ 11¨07

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η ελλαδα δεν θα γινει αλβανια για να ικανοποιηθει ο καθε πικραμενος αριστερος που βγαζει τα κομπλεξ του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ, ΤΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΕΣ, ΤΑ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΜΠΟΡΟ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή πρέπει να είσαι"πικραμένος αριστερός" για νάχεις τη περηφάνεια να εναντιωθείς στις επιταγές των μεγάλων της Ευρώπης και τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα ;;; Και το 1940 , που εναντιώθηκαν οι παπούδες μας στις τότε επιταγές της "Νέας Τάξης πραγμάτων" του Χίτλερ "πικραμένοι αριστεροί" ήτανε ;;; 'Η μήπως περήφανοι απέναντι στον εαυτό τους και τα παιδιά του Έλληνες ;;; Ας μη τρελαθούμε κιόλας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ..ΣΩΣΤΟΣ 12.30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ Μ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.....ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΑ!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ποιος σου ειπε ομορφοπαιδο οτι γυριζονατς στη δραχμη θα πεινασουμε, δηλαδη τωρα δεν πειναμε, δεν ειμαστε αλβανια και σκοπια, δηλαδη να περασει το μνημονιο με αλυσοδεσιμο για τις επομενες γεννιες επειδη εσυ εχεις ευρω καβαντζα στο εξωτερικο? επρεπε να κανουμε σταση πληρωμων εδω και αρκετα χρονια...στους ξενους τοκογλυφους, πληρωνουμε ακομη τα θαλασσοδανεια του 1824..... η λυση ειναι μια, δραχμη και σκληρη μαλιστα, απαγορευση εισαγωγων για ειδη που παραγονται στη χωρα και εξορυξη πετρελαιου, συμμαχια με δυναμεις που θελουν αμοιβαια σχεση και οχι σχεση νταβατζη προς πορνη οπως μας εχουν εδω και 200 χρονια οι φραγκοι και οι εγγλεζοι, οποιος γουσταρει μαστροπεια ο δρομος ελευθερος προς τη δυση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.... ΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΑΠΡΙΛΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΜΙΛΑΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ.ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΛΑΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,
    ΒΡΕ ..........ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ, ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΚΑΙ ΣΙΤΑΡΙΑ,ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ, ΕΚΡΙΖΩΣΗ, ΟΣΔΕ,ΜΠΟΛΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΤΡΙΑ ΑΜΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΗΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΕΤΟΧΩΡΙ,ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ, ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ [ΔΟΥΛΕΙΑ] ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΑΥΤΟΣ ΧΑΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. EISTE SOVAROI RE?? EDW KRINETAI TO MELLON TO DIKO MAS KAI TWN PAIDIWN MAS KAI MOU LETE.. THA XASOUME TIN KYRIARXIA MAS KAI ILITHIOTITES!!! KINDYNEUOUME NA MIN EXOUME TIPOTA!! KAI ESEIS AKOMA KATA TWN METRWN !!! ELLINES EISTE ESEIS RE?? ESEIS DEN AGAPATE TIN PATRIDA???AN TIN AGAPOUSATE THA THELATE TWRA KAI NA SWTHEI!! EGW PROSWPIKA DEN MPORW NA VLEPW TIN XWRA MOU SE MIA APERANTI ANARXIA NA KLEVOUN OLOI KAI NA RIMAZOUN KAI O KOSMOS NA EINAI ME DELTIA TROFIMWN!!! OSO GIA TOUS PATRIWTES... AN PTWXEUSOUME THA POU EGW META YPODOULWSI..KAI GIA ETHNIKES KYRIARXIES(THA PARAKALAME GIA ANTHROPISTIKES APOSTOLES VOITHEIAS) ESY PATRIOTI!!!AUTO EINAI I PERIFANI SOU ELLADA??
    I E.E EXEI ANAGKASEI OLOI TIN EURWPI NA PLIRWNEI GIA EMAS.. KAI ESEIS DEN THELETE TA LEFTA!!!
    AS KOITAKSOUME LIGO KAI TIS DIKES MAS EUTHINES GIA TO XALI POU FTASAME.. AS KANOUME LIGO KAI TIN AUTOKRITIKI MAS.. FTAINE OI VOULEUTES!! ENNOEITAI!! ALLA STIN PAROUSA FASI.. AUTO EINAI I LYSI.. KAI AUTOI DINOUN MIA OUSIASTIKI LYSI.. EITE MAS ARESEI EITE OXI.. OI SYRIZA KOMMOUNISTES KAI OI LOIPOI.. DEN EXOUN OUTE MIA OYSIASTIKI THESI EPI TOU ZITIMATOS!! OPOTE MIN LEME ARLOUMPES!!!!
    AGAPAW TIN ELLADA KAI THELW NA SWTHEI..KAI VEVAIA EINAI VARIA TA METRA ALLA THA TA YPOMEINW... AN AGAPATE KI ESEIS TIN ELLADA.. (POU DEN NOMIZW.. GIATI EXETE MATHEI MONO NA KRINETE KAI NA GKRINIAZETE KAI NA KOITATE TIN TSEPI SAS) TOTE PREPEI NA TO YPOMENETE KI ESEIS.. KAI OLOI MAS...
    FILIKA...
    KATOIKOS ALMWPIAS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΩΣΤΟΣ! ΣΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΔΑΝΕΙΑ 500 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΞΙΑΣ 10 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΝΗΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΤΛ.ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΝΗΓΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΚΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΒΑΣΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΤΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΩΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς 12 Φεβρουαρίου 12.31 μας έβγαλες τα μάτια μέχρι να διαβάσουμε αυτά που δυστυχώς λες, λυπάμαι που στο λέω αλλά με τα νέα μέτρα θα πεινάσεις φίλε μου προφανώς δεν έχεις ιδέα τι γίνεται ρίξε μια ματιά προς τα έξω σήκω από τον καναπέ επιτέλους.Μη πιστεύεις αυτά που σου λένε ο κόσμος ήδη είναι εξαθλιωμένος και με τα νέα μέτρα που εσύ υποστηρίζεις θα έχουμε θύματα.Ζω στην Αθήνα 2 χρόνια και θα ήταν καλό να ξέρεις ότι αυτηήν την στιγμή η Αρχιεπισκοπή Αθηνών ταϊζει 250000 χιλιάδες άστεγους καθημερινά με το μνημόνιο που ΕΣΥ υποστηρίζεις και σε πληροφορώ ότι οι κύριοι-ες Βουλευτές πίνουν καφεδάκι στο ξενοδοχείο μεγάλη βρετάνια!Ξύπνα επιτέλους δεν σώζουν την Ελλάδα την κατάστρεφουν αυτό που κάνουν είναι φαύλος κύκλοος δανείζονται για να ξεχρεώσουν και ξανα δανείζονται για να πληρώσουν το προηγούμενο δάνειο...φιλικά ένας μετανάστης από την ΑΛμωπία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο ρε Καρασμάνη το είπες και το έκανες συγχαρητήρια....Ζεις όντως στην πραγματικότητα χίλια μπράβο σου αξίζει πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News