Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Γιουματζίδης και Καρασμάνης αρνούνται να ψηφίσουν τα νέα μέτρα;

Μένει να δούμε τι θα γίνει στην πράξη

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσουν τα νέα μέτρα έχουν αφήσει ο Βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καρασμάνης και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Γιουματζίδης.

Οι δύο Βουλευτές του Ν. Πέλλας δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τη θέση τους, ενώ όλο και αυξάνονται οι πληροφορίες που λένε ότι...

...θα καταψηφίσουν στην αποψινή κρίσιμη ψηφοφορία.
 

12 σχόλια:

  1. για το καλο τους,αυτο να κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδη τα φαραμακα τα τροφιμα τις συνταξεις τους μισθους που δεν θα υπαρχουν θα τα πληρωσουνε αυτοι????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΧΩΡΙΟ! 03¨08 ΕΠΕΙΔΗ Κ ΕΧΘΕΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ..........ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3.08 θα σου προτεινα να διαβασεις οσα λεει ο καθηγητης οικονομιας του πανεπιστημιου αθηνων γαρουφακης στο ιντερνετ για το μυθο αυτο που λες...οτι δεν θα εχουμε δηθεν πετρελαιο και τροφιμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gia ton 3.40 prwta... an pame se xreokopia paneksipne tha limoktonisoume.. tha eksathliothoume... kai ase ton kathigiti kai ton kathe vlaka!! auto to leei olos o kosmos.. kai stin argentini to idio egine (kai diavase pouthena ta xalia tis argentinis akoma kai simera)!!! katalaves twra pou mas to paizeis kai eksypnos?
    oso gia sena 3.32 pou tha pas na to paikseis ki esy adikimenos.. an theleis na matheis egw eimai idiwtis.. kai an mia ston dimosio tomea ton exoun rimaksei.. ti na poume ki emeis oi idiwtes pou pame gia kleisimo kai se mas exoun pesei ta sklirotera metra!!! opote ta peri ilikias pes ta se kana paidaki pou den kserei... xreos olwn einai na stathoume enwmenoi kai na palepsoume.. oxi mono kaloperasakides!! katalavate twra?? ante geia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. aderfe epeidi k egw idiwtis eimai orfanos apo 1 etous kai ergazme apo ta 12 mou xronia plirwnontas olous autous psaksou alliws!oso peri xrewkopias einai moufes ta osa lene!ta nea metra 8a exoune apodosh se 30 eth enw i argentinh mesa se 10 exei anakamsh!psaksou alliws kai des alliws!makria apo olous!ellhnes eimaste kai den masame makria kai oxi se ola kai as min anikw se kamia pleon komatiki parataksh.......auta! O KAIΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά από 16 χρόνια ο κοσμήτορας θα μιλήσει! την ώρα που κινδυνεύουμε να καταστραφούμε ολοσχερώς και χωρίς κούρεμα δεν θα υπάρχει καν Ελλάδα για να διαπραγματευτεί το παραμικρό, θα μιλήσει και τι σκέφτεται να πει;; ΟΧΙ, 16 χρόνια σιωπής, τώρα του ήρθε να ανοίξει το στόμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η χώρα θα “πτωχεύσει” και στην μία και στην άλλη περίπτωση!
    Στην περίπτωση που ισχύσει το μνημόνια θα «εκχωρηθούν» μέσω του αγγλικού δικαίου όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδος και η μοναδική ευκαιρία οι επόμενες γενεές να έχουν αυτά που έχουμε εμείς μέσω της αξιοποίησης τους. Η εσωτερική πτώχευση θα επέλθει σε λίγους μήνες. Στην άλλη περίπτωση θα «πτωχεύσουμε» ποιο γρήγορα αλλά θα έχουμε σε τι να ελπίζουμε στο μέλλον μέσω της αξιοποίησης των φυσικών πόρων….
    Πάνω απ’ όλα θα πρέπει να υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ….p389

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Βασιλάκης (Καΐλας) ψήφισε τον ερχομό της τρόικας, το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο και όλα όσα μας φέρανε στο γκρεμό, τώρα που η μόνη (έστω) ελπίδα μη ολοκληρωτικής καταστροφής, είναι το PSI και το κούρεμα, σκέφτεται να ψηφίσει όχι. Ο Γιωργάρας Καρασμάνης σκέφτεται και αυτός να ψηψίσει όχι, καλά δεν ήταν στη βουλή και στο κόμμα, όταν ο Σαμαράς (μετά την ξεφτίλα στην Ευρώπη και την κατάρρευση Παπανδρέου)μην έχοντας άλλη επιλογή, αποφάσισε τη συμμετοχή στη κυβέρνηση Παπαδήμου; Δεν κατάλαβε ότι, αυτή η κυβέρνηση θα ψηφίσει το PSI και τη δανειακή σύμβαση και μετά θα πάμε για εκλογές;;; Γιατί δεν είπε κάτι όταν δημιουργήθηκε η κυβέρνηση ειδικού σκοπού; Και αν όντως (πράγμα που δεν πιστεύω) ψηφίσουν αυτοί οι δύο όχι, μπορούν να μας πουν τι θα απογίνουμε;; υπάρχει εναλλακτική; υπάρχει άλλη πρόταση;; Όλοι όσοι λαϊκίζουν και το παίζουν επαναστάτες ξέρουν τι έγινε στην Αργεντινή και σε άλλες χώρες μετά από πτώχευση; Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε την Ελλάδα και όχι το όποιο πολιτικό σας μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Κ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΙΚΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού γίναμε όλοι σχολιαστές , εξαφανίστηκαν από τους δρόμους οι αγωνιστές !
    Όλα αυτά που ζούμε είναι γιατί εκχωρήσαμε τη ζωή μας στους "εκπροσώπους" μας
    Άντε και καλή λευτεριά μετά από 400 χρόνια...
    Δουλικοί σχολιαστές Ευρωλιγούριδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Εἶσ’ Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε…"
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
    p389

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News