Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Άμεση ανάγκη η δημιουργία «Κέντρου Διαπίστευσης & Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων» στη Σκύδρας

Η Σκύδρα βρίσκεται σε γεωγραφικά στρατηγικό σημείο του κάμπου της Κεντρικής Μακεδονίας

Ο βουλευτής του Ν. Πέλλας κ. Βασίλης Γιουματζίδης μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε με το Δήμαρχο Σκύδρας κ. Γ .Χοϊδη στις 04/02/2012 όπου τέθηκε το θέμα της ίδρυσης κ λειτουργίας «Κέντρου διαπίστευσης και προώθησης αγροτικών προϊόντων», στη συνέχεια με ερώτηση του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης ,Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στις 13/02/2012 ζήτησε να ενημερωθεί εγγράφως, αν το ανωτέρω έργο θα περιληφθεί στην τροποποίηση της ΣΑΕΠ 008 /08 ή σε άλλη τροποποίηση αυτής, ενώ έθεσε το ερώτημα αν υπάρχει πολιτική βούληση στα πλαίσια της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας των εξαγωγών των αγροτικών προϊόντων η κατασκευή και ολοκλήρωση αυτού του έργου.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως τόνισε ο κ. Γιουματζίδης στο κείμενο της ερώτησης η περιοχή του Δήμου Σκύδρας βρίσκεται...

...σε γεωγραφικά στρατηγικό σημείο του κάμπου της Κεντρικής Μακεδονίας , αποτελώντας κομβικό σημείο εξαγωγών πλήθους αγροτικών προϊόντων της χώρας, γεγονός που καθιστά περισσότερο από ποτέ, αναγκαία την κατασκευή και υλοποίηση του έργου αυτού καθώς θα συμβάλλει στην δημιουργία συμπληρωματικών πηγών εισοδημάτων των αγροτών αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News