Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Α. Σαμαράς: "Με την ψήφο μας ανοίγουμε τον δρόμο για άμεσες εκλογές τον Απρίλιο"

"Ζητώ να διαλυθεί αμέσως μετά την ψήφιση η Βουλή και να καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στις αρχές του Απριλίου"

Εκλογές μετά το PSI ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Βουλής.

«Με την ψήφο μας σήμερα ανοίγουμε τον δρόμο για άμεσες εκλογές, που θα λειτουργήσουν λυτρωτικά για την κοινωνία. Ζητώ να διαλυθεί αμέσως μετά την ψήφιση η Βουλή και να καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στις αρχές του Απριλίου».

3 σχόλια:

  1. AUTOS TOBALE EINATI NA GINI PROTHIPOURGOS TON KOSMO TON ROTISE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντωνάκη είσαι ίδιο κουμάσι μέ τόν συμμαθητή σου Γιωργάκη τό Αμερικανάκι πρωτείνω νά κάνεις εκλογές τήν πρωταπριλιά υποσχόμαστε ότι θά σέ ψηφίσουμε έρέέ βρεγμένη Σανίδα πού σάς χρειάζετε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις εκλογές βλαμμένε Σαμαρά έπρεπε να τις απαιτήσεις ΠΡΙΝ υπογραφεί το Μνημόσυνο 2. Από τη στιγμή που τα ψήφισες μετά τι θα μας πεις; Ότι θα επαναδιαπραγματευτείς τα μέτρα; Πόσο ηλίθιοι νομίζετε (και συ και το άλλο το βλαμμένο, ο ΓΑΠ) ότι είμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News