Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Γ. Καρασμάνης επιστρέφει στη ΝΔ - Θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News

Μία πληροφορία που άλλους θα τους χαροποιήσει και άλλους θα τους ρίξει σε… κατάθλιψη μεταδίδει το Aridaia News.

Σύμφωνα με αποκλειστικές ασφαλείς πληροφορίες, ο Γιώργος Καρασμάνης επιστρέφει στη ΝΔ και μάλιστα θα συμπεριληφθεί στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Βουλευτής Ν. Πέλλας, αποφάσισε πως αυτό είναι το σωστό. Άλλωστε, ο ίδιος εξ αρχής ξεκαθάρισε πως το σπίτι του «ήταν, είναι και θα είναι η ΝΔ».

Αυτό φυσικά δυσαρεστεί...

...ιδιαίτερα κάποιους από τους πολιτικούς του αντιπάλους, οι οποίοι είχαν κάνει πάρτι μόλις πληροφορήθηκαν τη διαγραφή του…
 

13 σχόλια:

  1. Πως γίνετε να επιστρέφει κάποιος στο κόμμα που τον διέγραψε γιατί είναι εντελώς αντίθετος με την πολιτική του κόμματος (εννοώντας το μνημόνιο) ; ;

    Μιλάμε ότι οι άνθρωποι νομίζουν ότι απευθύνονται στα ροδάκινα της καρατζόβας και όχι στους ανθρώπους της καρατζόβας.

    Πες ότι θα μπει στα ψηφοδέλτια και πες ότι τον κάνουν και Υπουργό, τι ακριβός θα κάνει ; Θα είναι παντελώς άχρηστος γιατί θα πρέπει να κάνει αυτά που δεν ψήφισε!!

    Πολύ κωλοτούμπα τώρα τελευταία τα δύο μικρά κόμματα...Αλλά θα μου πεις, γυμνοσάλιαγκες μέχρι και αυτήν την ώρα θα βρεθούν να του ρίξουν σταυρουδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ.
    ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για τα ζωα που θα φηφιζουν ΝΔ αναφερεται η ειδηση,
    τι θα φηφισει για να γυρίσει δεν μας γραφει ο αρθρογράφος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω εσυ ρε ζωο τι θα ψηφισεις πες μας να δουμε ζορι τραβας

      Διαγραφή
  4. ΣΤΗΣ 30 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012. ΚΑΛΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γυρίσεις δεν γυρίσεις Καρασμάνη η ν.δ πέθανε για μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ. ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ.
    ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΚΑΙ ΦΗΦΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ:
    http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=39ad1843-d490-42c4-baa4-3ed3ff53915a

    ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 12 ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ή Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ 1 ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 12 ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ..ΕΝΑ ΖΩΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός και οι άλλοι ψευτοεπαναστάτες αντιμνημονιακοί ψήφισαν όχι για δύο λόγους. 1. για να εξασφαλίσουν κάποια ψηφαλάκια παραπάνω (γιατί οι άλλοι βουλευτές στις περιφέρειες τους δεν θέλησαν να διακινδυνεύουν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας) και 2. γιατί πίστευαν ότι αν είναι πολλά τα όχι δεν θα γίνουν διαγραφές. Η απόδειξη ότι το όχι τους, ήταν εκ του πονηρού είναι η σημερινή τους στάση. Ποια συνείδηση και κουραφέξαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΟΤΙ Η ΝΔ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΤΟΣ ΝΔ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News