Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Σε λευκό κλοιό η Αλμωπία - Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Τι μας είπε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος


Ακατάπαυστα δουλεύουν τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας, για να αντιμετωπίσουν τη χιονόπτωση η οποία συνεχίζεται σε ολόκληρη την Αλμωπία.

Από το πρωί γίνεται ρήψη αλατιού, ενώ τα εκχιονιστικά εργάζονται στα ορεινά κυρίως χωριά.

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ταγκαλίδης ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στους δρόμους και συντονίζει την προσπάθεια, μιλώντας στο Aridaia News προέτρεψε τους οδηγούς...

...που κινούνται ή θα κινηθούν στα ορεινά κυρίως χωριά, να χρησιμοποιούν απαραίτητα αντιολισθητικές αλυσίδες.
 

7 σχόλια:

  1. e vevaia sta oreina xoria KAI MONO. gia tous allous den bariesai.....as min koroideuomaste kai as min eimaste uperbolikoi..oxi kai AKATAPAYSTA!!!!!!!!!! eironia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΝΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΝ 02.30 ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ.ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "SKO" ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ.ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ. ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ 10:30.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΟΔΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ.(ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 04:53)

      Διαγραφή
  3. ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΣΑϊΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΑΛΑΤΙΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ!
    Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ!
    Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΠΕΙ!
    ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΔΙΕΣΧΙΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΗΡΙΑ ΑΡΙΔΑΙΑ-ΣΚΥΔΡΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΛΗΘΕΣ ΤΑΓΚΑΛΙΔΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΑΝΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!
    ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΑΓΚΑΛΙΔΗ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.
    ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΕΧΕΙ 50 ΤΟΝΟΥΣ ΑΛΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΕΡΑΜΕ ΚΙΑΛΟ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ.ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΕ. ΚΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

      Διαγραφή
  5. ο καθένας είναι υποχρεωμένος να καθαρίζει το πεζοδρόμιο μπροστά σε σπιτι ή μαγαζί του! το κάναμε όλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News