Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης στο κόμμα της Λούκας Κατσέλη;

Τι θα κάνει ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ν. Πέλλας

Τις διεργασίες μεταξύ των διαγραφέντων, για τη δημιουργία κόμματος επιβεβαίωσε η Λούκα Κατσέλη μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δήλωσε: "Προχωράμε με το Χάρη Καστανίδη και με άλλα στελέχη", τονίζοντας πως στόχος είναι να προκύψει μία κυβέρνηση της κεντροαριστεράς μετά τις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού καταψηφίσει όλους τους εφαρμοστικούς νόμους, θα ανακοινώσει και επίσημα την ίδρυση του νέου κόμματος, με τα αντιμνημονιακά στοιχεία να έχουν την τιμητική τους.

Στη συνέχεια, Θα συγκροτήσει Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθώς της το επιτρέπει ο κανονισμός της Βουλής, μιας και θα έχει όπως λέγεται, πάνω από 10 Βουλευτές.

Πρόεδρος θα τεθεί η ίδια, αφού εκ των πραγμάτων δεν προλαβαίνει να πραγματοποιήσει ιδρυτικό συνέδριο με δεδομένο ότι οι εκλογές θα γίνουν τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου.

Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα είναι ο Χάρης Καστανίδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, θεωρείται σίγουρη, ήδη μάλιστα έχει το δικό της ξεχωριστό ρόλο στο νέο κόμμα.

Κοντά φαίνεται να είναι...

...και η Βάσω Παπανδρέου, αν και οι συνθήκες σε αυτή την περίπτωση είναι αρκετά δύσκολες.


Όσον αφορά σε τοπικό επίπεδο, από το Ν. Πέλλας πολύ κοντά με το συγκεκριμένο εγχείρημα βρίσκεται ο Ηλίας Θεοδωρίδης.

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο, μιας και οι «γέφυρες» με το ΠΑΣΟΚ έχουν πέσει οριστικά.
 

2 σχόλια:

  1. Πώς θα είναι αντιμνημονιακό κόμμα, αφού ήταν υπουργοί αυτή και ο Καστανίδης στην κυβέρνηση που έφερε την τρόικα στην χώρα μας και ψήφισε το 1ο μνημόνιο που μας ξέκανε οικονομικά, οπότε το 2ο θέλαμε δεν θέλαμε έπρεπε να ψηφιστεί. Άσε το άλλο με το δημοψήφισμα, ιδέα του Καστανίδη ήταν και αυτή. Αυτοί όλοι ή νομίζουν ότι έχουμε κοντή μνήμη ή ότι είμαστε ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΛΟΥΚΑ ΡΕ ΠΙΑΔΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ!!@ Η ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΑΣΤΕΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΓΕΛΕΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News