Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Η αναπαράσταση της Δίκης του Καδή στην Πολυκάρπη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δείτε τις φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία και με αστείρευτο κέφι πραγματοποιήθηκε η αναπαράσταση της Δίκης του Καδή από τους φίλους του Καρναβαλιού στην Πολυκάρπη.

Χορός, τραγούδι και αναπαράσταση της δύσκολης καθημερινότητας που ζούμε με μπόλικες δόσεις χιούμορ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

















 

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά της Πολυκάρπης που βοηθούν στην διατήρηση και διάδοση της παράδοσης,γιατί αν η απραξία των τελευταίων ετών συνεχίζονταν για λιγα ακόμη χρόνια ,το έθιμο του Καδή θα ήταν ένα παραμύθι στα αυτιά των νεώτερων . Οφείλουμε να διατηρήσουμε τα έθιμα που έφεραν οι παππούδες απο τον τόπο τους ώστε να μην ξεχαστούν και χαθούν οι ρίζες μας στην διαδρομή του σύγχρονου τρόπου ζωής .Και πάλι συγχαρητήρια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News