Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Άψαλος - Αλμωπός 0 - 0

www.almopos.gr

Η ατυχία και τα δοκάρια σταμάτησαν τους παίκτες του Αλμωπού και έτσι δεν κατάφεραν να πάρουν την εκτός έδρας νίκη, απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Αψάλου.

Οι παίκτες του Βασίλη Σαμαρά, στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία της Αψάλου με σουτ έξω από την περιοχή, κυρίως με τον Τσαουσίδη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Αλμωπός ήταν καταιγιστικός και έχανε τη μία ευκαιρία πίσω απ' την άλλη, με την μπάλα να σταματά δυο φορές στο οριζόντιο δοκάρι της Αψάλου και πολλές φορές να καταλήγει είτε ελάχιστα έξω από την εστία του Κ. Καραϊσαρίδη είτε να την αποκρούει ο πορτιέρο της Αψάλου. Στην επανάληψη οι παίκτες του Αλμωπού ανέβηκαν να πιέσουν πιο ψηλά, με αποτέλεσμα να δώσουν χώρο στους αντιπάλους τους που φάνηκαν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Η πίεση του Αλμωπού συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα αλλά οι προσπάθειες των παικτών του σταματούσαν συνήθως στην καλά οργανωμένη άμυνα της Αψάλου και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ.

Το φιλμ του αγώνα:

17' ολομόναχος ο Τσαουσίδης από το ύψος του πέναλτυ, το πλασέ του στα χέρια του Κ. Καραϊσαρίδη.

18' ο Τσιμτσιρίδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή και σε τετ α τετ με τον Κ. Καραϊσαρίδη, τον πλάσαρε αλλά ο τελευταίος απέκρουσε με τα πόδια.

20' σουτ του Τσαουσίδη από το πέναλτι, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Αψάλου, η μπάλα πήρε ύψος και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

26' ισχυρό σουτ του Ε. Θωμά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

29 κεφαλιά του Τσαουσίδη από το πέναλτι, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιτ.

30' σουτ του Τσολερίδη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, πετάγεται ο Χρήστου στο γάμα της εστίας του και διώχνει σε κόρνερ.

31' ωραίο σουτ του Τσαουσίδη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

39' κάθετη πάσα του Κανωτίδη που έβγαλε μόνο του τον Τσιμτσιρίδη με τον τερματοφύλακα της Αψάλου, αλλά το πλασέ του νεαρού παίκτη του Αλμωπού ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Κ. Καραϊσαρίδης.

50' ασυνεννοησία του Πανταζή με τον Χρήστου, εκμεταλλεύτηκε το λάθος ο Τσολερίδης αλλά πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

52' σουτ του Ε. Θωμά μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

53' δυνατό σουτ του Πανταζή από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

65' διπλή ευκαιρία με τον Τσολερίδη για την Άψαλο, που σε τετ α τετ με τον Χρήστου πλάσαρε, ο τερματοφύλακας του Αλμωπού απέκρουσε με τα πόδια και στην επαναφορά πάλι ο Τσολερίδης πλάσαρε άουτ.

85' ο Τσόλκας μπήκε στη μεγάλη περιοχή, πέρασε τους αμυντικούς της Αψάλου, έφτασε μέχρι το πέναλτι αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει από κοντά.

90' σέντρα ακριβείας του Κανωτίδη για τον Μπογδάνη, ο αρχηγός του Αλμωπού έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος από το πέναλτι και η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

Διαιτητής: Καρυπίδης, Βοηθοί: Γιάγκος, Εφραιμίδου.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Σαμαράς): Χρήστου, Μπογδάνης, Πανταζής, Δεμίρης, Μιχαηλίδης, Βοτάρης, Κανωτίδης, Τσιμτσιρίδης (75' Σαββίδης), Παπαδόπουλος Ι. (46' Παπαδόπουλος Ν.), Θωμάς Ε., Τσαουσίδης (46' Τσόλκας).
 

2 σχόλια:

  1. ΑΛΜΩΠΑΡΑ !!!!! και στα δύσκολα μαζί !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η @@@ανα η μπάλα δεν έμπαινε με τπτ !!Συνεχίζουμε δυνατά ομαδάρα! τουλάχιστον ο πόντος πήγε σε ομάδα της περιοχής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News