Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Νέα Καλλικράτεια - ΠΑΟΚ Γιαννιτσών 0 - 0

Μέτριο ήταν το παιχνίδι που έπαιξαν οι δύο ομάδες

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο η αναμέτρηση της Ν. Καλλικράτειας με τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, με τις δύο ομάδες να μένουν στο άβολο 0 - 0.

Αν και προσπάθησαν, οι καλές φάσεις ήταν λίγες, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν κλασικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, στο 70’ με τον Σιδηρόπουλο και στο 72’ με τον Κηλίκη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο 90’...

...οι γηπεδούχοι ζήτησαν την εσχάτη των ποινών με τον διαιτητή να δείχνει συνέχεια.

ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ:
Ιορδανίδης, Τσίγκας, Καράπαλης, Κάρτας, Κατσόγλου, Μιχαηλίδης, Αποστόλου, Χρυσογονίδης, Λεονταράς, Γεροθανάσης, Ατματζίδης.

ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ:
Σιδώρης, Καλαϊτζής Σ., Τσάλμας, Κουτούδης, Καζόγλου, Γκουγκουλούδης, Σιδηρόπουλος, Καλαϊτζής Μ., Κηλίκης, Καμπάνης, Χαρμάνας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News