Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-4


«Παρέλαση» στην Κέρκυρα!           

Ο ΠΑΟΚ πέρασε... καμαρωτός από το νησί των Φαιάκων, κέρδισε 0-4 την Κέρκυρα και την «έστειλε» ακόμη πιο κοντά στην Football League!

Έπρεπε να δει τον Ατρόμητο να τον προσπερνά, για να πατήσει το γκάζι για τα καλά και να πραγματοποιήσει μια πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση. Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ που στην Κέρκυρα έπαιξε σε όλο το ματς σπουδαίο ποδόσφαιρο. Πέτυχε τέσσερα γκολ, τα περισσότερα στο φετινό πρωτάθλημα, έχασε ευκαιρίες για πολλά περισσότερα και μείωσε την διαφορά από τους Περιστεριώτες στον έναν πόντο. Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι έκρυψαν την μπάλα και έκαναν τους 200 και πλέον φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο νησί των Φαιάκων να χαρούν με την ψυχή τους το θέαμα που έβλεπαν.


Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι έδειξαν πως απλά δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν αυτόν τον ρυθμό. Δεν απείλησαν ουσιαστικά καμία φορά και έκαναν ακόμα πιο δύσκολη την υπόθεση της παραμονής τους στην Σούπερ Λίγκα. Σίγουρα με την απόδοσή τους δεν έδειξαν σε καμία περίπτωση πως ο αγώνας αυτός, όπως και οι τέσσερις που ακολουθούν είναι από αυτούς που λες αγώνες ζωής ή θανάτου...

Φουλ επίθεση με τριάδα... φωτιά και σούπερ Λάζαρ

Σε αυτή την άνετη και εμφατική νίκη για τον ΠΑΟΚ, σημαντικό ρόλο έπαιξε το σχήμα που κατέβασε ο Λάζλο Μπόλονι. Με τα προβλήματα να είναι πολλά και τα περιθώρια για απώλειες ελάχιστα, ο Ρουμάνος έπαιξε φουλ επίθεση, κατεβάζοντας μαζί τους Αθανασιάδη, Γιάννου και Σαλπιγγίδη. Και οι τρεις αναστάτωσαν τους αντίπαλους αμυντικούς, έχοντας ως συμπαραστάτη τον εντυπωσιακό Λάζαρ. Ο συμπατριώτης του τεχνικού του «δικεφάλου», εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε, βρισκόταν συνεχώς σε θέση βολής, ερχόμενος από πίσω ως κρυφός φορ, με τους Κερκυραίους να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Γκολ αλλά «Βάσια» από τον Γκαρσία...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι έδειξαν να μπαίνουν πιο δυνατά αλλά μετά τα πρώτα δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και πήραν τα ηνία. Οι Θεσσαλονικείς ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ με μία γκολάρα που θύμισε Βασίλη Χατζηπαναγή. Όχι ο Ουρουγουανός δεν πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά πήγε στην θέση του κόρνερ και με μαγικό τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς κάνοντας το 0-1.

«Σφυροκόπημα» και γκολ πριν το σφύριγμα της λήξης

Από εκείνο το σημείο και μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση, χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Οι Γιάννου, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Λαζάρ δεν μπόρεσαν περισσότερο από μία φορά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και να διευρύνουν το σκορ. Λίγο πριν ο διαιτητής στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, ο Αθανασιάδης έκανε το 0-2, δίνοντας ουσιαστικά τέλος στο ματς. Ο νεαρός επιθετικός είδε τον Λάζαρ να του στέλνει με σέντρα την μπάλα επάνω του και με απευθείας αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς.

---
Πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News