Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Η Ρεαλ Μαδρίτης γίνεται σήμερα 110 ετών

Ο μεγαλύτερος Σύλλογος του πλανήτη

Η Ρεαλ Μαδρίτης γίνεται σήμερα 110 ετών και οι "Ρετρό Ιστορίες" είναι αφιερωμένες στο μεγαλύτερο σύλλογο του πλανήτη.

Είτε μας αρέσει, είτε όχι...
Όταν μιλάμε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπάρχουν δύο ειδών κατηγορίες αντιδράσεων ανάμεσα στους φιλάθλους. Αυτοί που τη λατρεύουν και αυτοί που λατρεύουν να τη μισούν. Το πιθανότερο μάλιστα, είναι ότι οι δεύτεροι είναι περισσότεροι από τους πρώτους, όμως δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος, που να έχει περάσει έστω μια ώρα βλέποντας ποδόσφαιρο και να μην... τρέφει κάποιου είδους συναισθήματα για τη Βασίλισσα.

Όταν στις 6 Μαρτίου του 1902, ο Καταλανός (η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά) Χουάν Πάδρος ίδρυε την "Κλαμπ Εσπανιόλ ντε Μαδρίδ" είναι βέβαιο ότι δεν φανταζόταν πως...

...110 χρόνια μετά το... παιδί του, θα γινόταν ο διασημότερος σύλλογος του πλανήτη. Δεν υπάρχει μάλιστα καμία αμφιβολία, ότι πολλοί από τους αναγνώστες διαβάζοντας τη φράση "ο μεγαλύτερος σύλλογος του πλανήτη" νιώθουν μια έντονη επιθυμία να κλείσουν την ιστοσελίδα βρίζοντας το... gazzetta, τον αρθρογράφο και την ίδια τη Ρεάλ.

Κι εμείς μαζί σας, αλλά η Ρεάλ, είτε μας αρέσει, είτε όχι -ο υπογράφων είναι οπαδός της Γιουβέντους- είτε την αγαπάμε, είτε όχι, είτε τη σεβόμαστε, είτε όχι, είτε έχουμε τη φανέλα της, είτε όχι... ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News