Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Αλμωπός - Καλύβια 2 - 1

www.almopos.gr

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για τον Αλμωπό, με γκολ του Τσαουσίδη, αφού παρά το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι παίκτες του Βασίλη Σαμαρά, η μπάλα δεν περνούσε με τίποτα για δεύτερη φορά τη γραμμή της εστίας των Καλυβίων.

Η ομάδα της Αλμωπίας είχε από την αρχή του παιχνιδιού εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και με όμορφους συνδιασμούς πλησίαζε την περιοχή των φιλοξενούμενων. Από έναν τέτοιο συνδιασμό προήλθε και το πρώτο γκολ του Αλμωπού, στο δέκατο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν η μπάλα κατέληξε στον Βοτάρη, που βρέθηκε στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ την πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα των Καλυβίων.

Η αντίδραση της ομάδας των Καλυβίων ήταν άμεση και στο αμέσως επόμενο λεπτό με μία αντεπίθεση ο Παλάνης βρέθηκε ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτι και με τεχνικό πλασέ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Χρήστου, για να ισοφαρίσει σε 1-1. Οι παίκτες του Αλμωπού δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση και συνέχισαν στον ίδιο καλό ρυθμό σε όλο το πρώτο ημίχρονο, απειλώντας συχνά την εστία των Καλυβίων κυρίως με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, χωρίς όμως να μπορέσουν να την παραβιάσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καλύβια αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο επιδιώκοντας την ισοπαλία και ο αγώνας μεταφέρθηκε ολοκληρωτικά στο μισό γήπεδο. Η ομάδα του Αλμωπού με υπομονή στο παιχνίδι της προσπαθούσε να πετύχει κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Κι ενώ όλα έδειχναν πως η ισοπαλία θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ο Τσαουσίδης είχε άλλη άποψη και με μία φωτοβολίδα από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα, του ανήμπορου να αντιδράσει, τερματοφύλακα των Καλυβίων, δίνοντας την πολύτιμη νίκη στον Αλμωπό.

Το φιλμ του αγώνα:

10' ΓΚΟΛ 1-0 για τον Αλμωπό με τον Βοτάρη που με ένα υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των Καλυβίων.

11' Γκολ 1-1 για τα Καλύβια με τον Παλάνη που βρέθηκε ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτι και με τεχνικό πλασέ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Χρήστου.

15' σουτ του Ν. Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των Καλυβίων με διπλή προσπάθεια.

19' σέντρα ακριβείας από τον Μιχαηλίδη για τον Ε. Θωμά, που από το σημείο το πέναλτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα των Καλυβίων.

27' σουτ του Ν. Παπαδόπουλου που βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε άουτ.

34' δυνατό συρτό σουτ του Τσαουσίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των Καλυβίων.

44' δυνατό σουτ του Ν. Παπαδόπουλου από τη γωνία της μικρής περιοχής, με την μπάλα να παίρνει ύψος και να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

45' συνδιασμός του Μιχαηλίδη με τον Βοτάρη μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον τελευταίο να κάνει κοντρόλ στο ύψος του πέναλτι και να σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

52' εκτέλεση φάουλ από τον Πανταζή κοντά στο κόρνερ, βρήκε τον Βοτάρη μόνου του στο πέναλτι που έπιασε μονοκόματο σουτ, με τους αμυντικούς των Καλυβίων να αποκρόουν πάνω στη γραμμή.

57' σέντρα του Ν. Παπαδόπουλου, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Βοτάρη, το σουτ του οποίου ενώ είχε κατεύθυνση προς την εστία, κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

60' αλλεπάληλα σουτ από Τσαουσίδη και Ν. Παπαδόπουλο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει συνεχώς σε αμυντικούς των Καλυβίων και να καταλήγει κόρνερ.

89' σουτ του Ν. Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή και πλάγια, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

90+ ΓΚΟΛ 2-1 για τον Αλμωπό με μία φωτοβολίδα του Τσαουσίδη από το ύψος του πέναλτι που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα, έπειτα από σέντρα του Μιχαηλίδη και ασίστ του Ν. Παπαδόπουλου.

Διαιτητής: Θεολόγου, Βοηθοί: Χαραμίδης, Συρώκας.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Τσιμτσιρίδης) : Χρήστου, Μπογδάνης, Σαμαράς (49' Πανταζής), Παπαδόπουλος Ι., Μιχαηλίδης, Βοτάρης, Κανωτίδης (64' Τσόλκας), Παπαδόπουλος Ν., Τσιμτσιρίδης, Θωμάς Ε. (46' Σαββίδης), Τσαουσίδης.
 

11 σχόλια:

  1. Έχουμε την καλύτερη ομάδα και φάνηκε στα περισσότερα παιχνίδια.Καμιά άλλη ομάδα πρωταθλητισμού δεν έχει τόσα νέα παιδιά τόσο ποιότητα και τόσο ενθουσιασμό !
    Μπράβο σε όλο το επιτελείο με τη διοίκηση το Βασίλη ,το Γιώργο και όλο το κόσμο που ακολουθεί την ομάδα παντού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ ! όλο και ψηλότερα ! θέλουμε το Βασίλη και στο γήπεδο! δένει πολύ η ομάδα μ αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστούμε την αρμάδα του Σαμαρά που οδεύει ολοταχώς για άνοδο!! όλη η επαρχία στηρίζει την ωραία προσπάθεια! συνεχίστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μισέλ παικτούρα ατελείωτη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai meta ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!!!!Σοβαρευτειτε γλυφτες ...το μονο που μπορει να ευχαρηστουμε και να δοξαζουμε ειναι η παρουσια του κανωτιδη παππαδοπουλου και το φιλοτιμο του τσαουσιδη.ΤΕΛΟΣ. Υ.Γ. ΓΛΥΦΤΕΣ Ε ΓΛΥΦΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φιλε μαρτιος 8,2012 07:25 Στο Παιχνιδι με το Γαρεφι ο Αλμωπος θα παιξει 1. Τσαουσιδης, 2. Παπαδοπουλος Ν., 3. Κανωτιδης, 4. Τσαουσιδης, 5. Τσουσιδης, 6. Κανωτιδης, 7. Παπαδοπουλος Ν. 8. Τσαουσιδης, 9. Παπαδοπουλος Ν. 10. Κανωτιδης 11. Τσαουσιδης.....Αντε ρε κομπλξικε, τραβα απο δω!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO OTI DEN MILAME DEN SIMENI OTI DEN GNORIZOUME TO TERASTIO PROVLIMA POU EXOUME ME TON SAMARA.I OMADA FETOS AN EIXE PROPONITI ME TIN POIOTITA TON PAP,SAM,KANOT,TSA,KAI MIXALAKI MPOROUSE NA VALI TIS VASIS GIA TON ALMOPO TOU MELLONTOS.AN T AFTOU VLEPOUME OLOUS TOUS MIKROUS SE ENA AGONISTIKO TELMA KAI ENAN PROPONITI SE PLIRI SINXISI ME APOTELESMA NA TIN METAFEREI MESA STO PAIXNIDI KAI NA DIMIOURGEI PROVLIMATA ME TIN SYMPERIFORA TOU STIS SXESEIS ME TA YPOLOIPA SOMATEIA. KALO TO GLIPSIMO KAI I KOLOTOUMPA ALLA MI MAS PERNATE GE GIA MALAKES..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όλα αυτά τα θέματα είναι δεύτερα γιατί στη Δ εθνική μπορεί να χρειαστεί να πάμε πάλι για πρωτάθλημα.Οπότε πάλι οργανωμένα προχωράμε.Το Λάκωμα θα μείνει στη κατηγορία και ο παλιός φίλος ο Κιλκισιακός μακάρι να μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όσο μεγαλύτερη ομάδα έχεις τόσο πιο πολλές απόψεις θα ακούς.Άρα είμαστε σε καλό δρόμο ,κι είναι ευχάριστο να λέει ο καθένας τη γνωμη του γιατί η ομάδα είναι πρώτο θέμα !
    δείτε άλλους απο αντίπαλες ομάδες που χαίρονται να γραφουν στα δικά μας μπλογκ μπας και ψηλώσουν κάνα πόντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. sostos o filos! Oso pio polu asxolounte toso pio psila pigenoume.Eide kaneis na asxoleite me kamia mikri omada? Me Osfp , Pao, Paok, Ari, Aek ,Almopos sou leo !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News