Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ορφέας Ριζαρίου - Μ. Αλέξανδρος Πέλλας 2 - 2

Το παρόν έδωσαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων οι οποίοι ανταμείφθηκαν με αρκετά γκολ

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ο Ορφέας ήρθε ισόπαλος με τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας και δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Δόξας Μελισσίου για να ξεφύγει από την ζώνη των play out.

Στο παιχνίδι αυτό, το παρόν έδωσαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων οι οποίοι ανταμείφθηκαν με αρκετά γκολ.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και πήγαν με το 0 - 1 υπέρ τους στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Ορφέας ανέβασε ρυθμούς και με δύο τέρματα των Παπαχρήστου αρχικά και εν συνεχεια του Μίσκου, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το παιχνίδι να λήγει με σκορ 2 - 2.

Ακολουθούν φωτογραφίες:






---
Πηγή: orfeasrizariou.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News