Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ο τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας 2012 - Το φιλμ του μεγάλου αγώνα

Ο τελικός κυπέλλου λεπτό προς λεπτό

Η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ν. Μυλοτόπου είναι η κυπελλούχος Πέλλας για το 2012, νικώντας με 4-3 στα πέναλτι τον συνονόματο της Πέλλας.

Το παιχνίδι κατά την κανονική διάρκεια και στην παράταση ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 600 φίλαθλοι των 2 ομάδων περισσότεροι της Πέλλας και ίσως ο αριθμός να ήταν μεγαλύτερος αν δεν ήταν το εισιτήριο 10 ευρώ που έδιωξε πολλούς από το γήπεδο.

Να σταθούμε στον αγώνα όμως, που σε καμιά περίπτωση δεν διεκδικεί δάφνες για την ποιότητα του, μια που και οι 2 ομάδες βρέθηκαν μακριά από τον καλό τους εαυτό, ήταν νευρικές κουράζοντας τους φιλάθλους με το θέαμα που παρουσίασαν.

Το πρώτο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας...

...οι παίκτες της Πέλλας είχαν μια ελαφρά υπεροχή, σε σύγκριση με τον Ν. Μυλότοπο.

Το 2ο ημίχρονο ήταν σχεδόν ισορροπημένο, με την Πέλλα και πάλι να έχει μια ελαφρά υπεροχή.

Στην παράταση ο Ν. Μυλότοπος πήρε την πρωτοβουλία και έχασε 2-3 καλές στιγμές να πάρει το ματς και το τρόπαιο εκεί. Τελικά φτάσαμε στα πέναλτι και σε αυτήν την ψυχοφθόρα διαδικασία, για τους παίκτες, προπονητές, φιλάθλους και παράγοντές, πιο τυχερός ο Ν. Μυλότοπος πήρε τη νίκη αφού χρειάστηκε να στεφθεί ήρωας της αναμέτρησης ο Κατρατσέας (γκολκίπερ του Ν. Μυλοτοπου που απέκρουσε το 5ο πέναλτι της Πέλλας δίνοντας το τρόπαιο στον Ν. Μυλότοπο).

Η Πέλλα για 2η φορά μέσα σε 3 χρόνια βρέθηκε σε τελικό και έχασε το κύπελλο στα πέναλτι (είχε χάσει από τον Εδεσσαϊκό τότε με παράπονα για την διαιτησία).

Το παρόν στον αγώνα έδωσε σχεδόν σύσσωμη η διοίκηση της ένωσης Πέλλας με επικεφαλή τον πρόεδρο κ. Νουσηκυρου, ο Δήμαρχος Δήμου Πέλλας κ. Στάμκος μαζί με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Παντελίδη και ο Βουλευτής κ. Θεοδωρίδης.
Φάσεις και γκολ.

Το φίλμ του αγώνα:

Στο 7' σουτ του Γάκη Απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Κατρατσέας.

Στο 30' 2 με έναν για την Πέλλα με τον Ηλιγάκη να μην μπορεί αν βρει τον αμαρκάριστο Ηλιάδη αφού ο Νάτσης έσωσε σωτήρια την πάσα του έμπειρου φορ.

Στο 41' δυνατό σουτ του κορυφαίου για τον Ν. Μυλότοπο Ρήτε απέκρουσε ο Καρακούτσης.

Στο 50' σέντρα του Ηλιγάκη κεφαλιά του Μυλωνόπουλου απέκρουσε ο Κατρατσέας.

Στο 64' κόρνερ από τον Μυλωνόπουλο, κεφαλιά του Κορώνα απέκρουσε ο Κατρατσέας.

Στο 5' της παράτασης φάουλ εκτέλεσε ο Καραμεταξάς πέρασε σύρριζα άουτ.

Στο 10' της παράτασης σουτ του Ρήτε απέκρουσε ο Καρακούτσης.

Στο 15' της παράτασης ο Αντωνιάδης από ελεγχόμενη θέση οφ σαιτ έγινε αποδέκτης της μπάλας σούταρε απέκρουσε και πάλι ο Καρακούτσης.

Στο 20' της παράτασης νέο σουτ του Ρήτε έφυγε άουτ.

Στα πέναλτι:

Ο Καραμεταξάς έκανε το 1-0 για τον Ν. Μυλότοπο.

Ο Τανταλίδης ισοφάρισε σε 1-1 για την Πέλλα.

Ο Αντωνιάδης έκανε το 2-1 για τον Ν. Μυλότοπο.

Ο Κορώνας πέτυχε το 2-2

Ο Μαμμης εκτέλεσε πέναλτι άουτ παρέμεινε το 2-2

Ο Στάγκος έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην Πέλλα σουτάροντας και αυτός άουτ το πέναλτι που εκτέλεσε.

Ο Φάβας στην συνέχεια έκανε το 3-2 για τον Ν> Μυλοτοπο.

Στην συνέχεια ο Ηλιάδης ισοφάρισε σε 3-3

Ο Νάτσης πέτυχε το 4-3 για τον Ν. Μυλοτοπο

Ο Ηλιγάκης εκτέλεσε το 5ο πέναλτι για την Πέλλα ο Κατρατσέας απέκρουσε και ο Ν. Μυλότοπος στέφθηκε κυπελλούχος Νομού Πέλλας μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαντωνίου με βοηθούς τους Τοπουσδώνη και Γεωργίου και 4ος ο Μιχαηλίδης. Η τριπλέτα ήταν αρκετά καλή χωρίς το μεγάλο λάθος.

Μέγας Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου (Μακρίδης):
ΚΑΤΡΑΤΣΕΑΣ, ΝΑΤΣΗΣ,Αντωνιάδης, Φάβας, Καραμεταξάς, Δουλκερίδης (90' Σαββάκης), Μυρντνας, Γρηγορίου (110' Μαμμής), Ιωαννίδης, ΡΙΤΕ, Πετγλατζης (52' Κούζας).

Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (Βοιτσίδης):
ΚΑΡΑΚΟΥΤΣΗΣ, Κορώνας, Τανταλίδης, Ηλιάδης, Ηλιγάκης, Λαγογένης, Σαλικας Μυλωνόπουλος (68' Μουράκης119' Καραμούζας), Γάκης, Γκατσίδης, Κουσας 90 Σταγκος).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News