Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Βουλευτές της περιφέρειας ζήτησαν να ματαιωθούν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου

Από τις πρώτες συζητήσεις προκύπτει ότι η εν λόγω πρόταση θα απορριφθεί

Οι προπηλακισμοί εναντίον κυρίως πολιτικών ενόψει (και) των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου απασχολούν σοβαρά την κυβέρνηση.

Το θέμα «έφερε» στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης: «Εχουμε μπροστά μας τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου. Πάμε σε εκλογές. Θα σφαχτούμε;», φέρεται να είπε, επικαλούμενος και τους πρόσφατους προπηλακισμούς στη Ρόδο εναντίον βουλευτών... που δεν είχαν ψηφίσει το Μνημόνιο.

Με τον κ. Βορίδη συμφώνησαν και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης, αλλά και ο πρωθυπουργός, όπως φάνηκε από την παρατήρησή του: «το θέμα είναι σοβαρό και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε». Προανήγγειλε άλλωστε διϋπουργική σύσκεψη τη Δευτέρα, υπό την προεδρία του, όπου οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Άμυνας, Παιδείας και Εσωτερικών θα κληθούν να πάρουν μέτρα.

Πρόταση να ματαιωθούν οι παρελάσεις

Κατά τις πληροφορίες, βουλευτές της περιφέρειας «εισηγήθηκαν» στην κυβέρνηση να...

...ματαιωθούν, για φέτος, οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου σε όλες τις πόλεις εκτός από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και να περιορισθεί ο εορτασμός σε εκδηλώσεις σε κλειστούς «προστατευόμενους» χώρους.

Από τις πρώτες συζητήσεις προκύπτει ότι η εν λόγω πρόταση θα απορριφθεί καθώς εκτιμάται ότι μία τέτοια κίνηση αφενός θα ρίξει λάδι στη φωτιά και, αφετέρου, θα στείλει το μήνυμα στα ακραία στοιχεία ότι «η Δημοκρατία τα φοβάται».

---
Πηγή: www.capital.gr
 

4 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι λετε ...τι αξια εχει το ¨μπαλκονι των επισημων¨ χωρις τους βουλευτες; Τωρα θα μου πεις και ολοι οι αλλοι που βρισκονται εκει επανω τι ρολο βαρανε; Η παρελαση ως εκδηλωση μνημης αφορα μονο αυτους που ισως βρισκονται ακομα εν ζωη και το λαο...Προτεινω λοιπον: 1. την καταργηση του μπαλκονιου των επισημων... 2. Οι σημαιοφοροι και οι στρατιωτικοι να χαιρετουν το λαο καθ΄ολη τη διαρκεια της διαδρομης ειτε με την αρση της σημαιας ειτε με στρατιωτικο χαιρετισμο...ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ¨ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΥΠΟΥΡΓΟΙ -ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΙ - ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ - ΚΑΙ Ο ΛΟΙΠΟΣ ΣΥΜΦΕΡΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
    ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ- ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ - ΟΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ- ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΩΝ "ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ" ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ "ΚΛΕΦΤΗΣ-ΨΕΥΤΗΣ-ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΖΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΜΕ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΙΑ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ
    Η ΠΕΙΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News