Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χωρίς εξέδρα επισήμων η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αριδαία

Με απόφαση Δημάρχου

Χωρίς εξέδρα επισήμων θα πραγματοποιηθεί φέτος η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αριδαία.

Την συγκεκριμένη απόφαση έλαβε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, αναλογιζόμενος τις αντιδράσεις που πιθανόν θα προκύψουν στην αντίθετη περίπτωση.

11 σχόλια:

  1. Πείτε με οπισθοδρομικό, πείτε με δειλό αλλά το θεωρώ δειλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασε το νιωθω και εγω στην καθημερινοτητα μου...αυτες ειναι πολιτικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tha se poyme file opisthodromiko. k ligo basiliko;-)
    den yprxei logos exedras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5.21 to ena sou vrwmaei to allo sou ksinizei... pes ti theleis telos pantwn.. an ksereis ti theleis vevaia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς να μιλάς καλύτερα. Γνωριζόμαστε?? Εάν όχι, αν θες μπορούμε να γνωριστούμε. Θεωρώ οτι ξέρω τι θέλω και τι όχι. Θέλεις να γίνω συγκεκριμένος?

      Διαγραφή
  5. re paidia gia toyw taxa episimoys milame....oxi na mallonoyme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάνω στις εξέδρες έχουν στηθεί καμαρωτοί διάφοροι απίθανοι (και λίγοι που τίμησαν το θεσμό που εκπροσωπούσαν) πολύ καλά έκαναν και την κατάργησαν. ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλυτερα που δεν θα υπαρχουν επισημοι...Ειμαι μαθητης του ενιαιου λυκειου και θα παρω μερος στην παρελαση.Η παρελαση δεν γινεται για τους επισημους αλλα για να τιμησουμε καποιους ανθρωπους.Πιστευω οτι σε ολα τα μερη της Ελλαδος θα πρεπει να καταργηθουν οι εξεδρες αυτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαν μαθητής έκανα παρελάσεις και εγώ, λοιπόν ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να γυρίσω το κεφάλι προς τους επισήμους και έτσι ποτέ δεν το γύρισα.Καλά έκαναν και κατήργησαν τις εξέδρες άλλωστε μόνο χώρο έπιαναν και όπως έιπε και ο 01.39 με μια μικρή διόρθωση κανείς ποτέ δεν τίμησε τον θεσμό που εκπροσωπεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ase.3.41 kanete kati parelasis kai eseis tis kakias wras sketi aggaria!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News