Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Διανομή 28 τόνων φθηνής πατάτας στην Έδεσσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Πέλλας

Με απόλυτη επιτυχία έγινε σήμερα 14.03.2012 η διανομή 28 τόνων πατάτας, με 0,25 Ευρώ ανά κιλό, στην Έδεσσα, την Αριδαία και το Μεσημέρι με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Πέλλας.

Η ποσότητα της πατάτας εξασφαλίστηκε από τους παραγωγούς της περιοχής Παναγίτσας του ίδιου νομού μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας για αλληλοϋποστήριξη των κατοίκων της Πέλλας.

Οι πρωτοβουλίες του Συλλόγου Εργαζομένων Νομού Πέλλας και της προέδρου του κας Αγγελικής Καραβίδα θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες με διανομή και άλλων αγαθών όπως το ελαιόλαδο και άλλα βασικά είδη διατροφής σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν και να βοηθηθούν οι χειμαζόμενοι από τις σημερινές συγκυρίες κάτοικοι του ακριτικού νομού της Πέλλας.

Ήδη προγραμματίζεται διανομή πατάτας και πάλι τις επόμενες μέρες, ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία εξασφάλισης ποσοτήτων ελαιολάδου άνω των 20 τόνων και η διάθεση τους σε τιμές παραγωγού απ’ ευθείας στους κατοίκους.

Δείτε φωτογραφίες:






1 σχόλιο:

  1. ελπιζουμε να μην παιρνουν μονο δημοτικοι υπαλληλοι! Δωστε περισσοτερες πληροφοριες ,αυτα πρεπει να διαφημιζονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News