Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Στις 29 Απριλίου οι εκλογές

Σύμφωνα με ανώτερες κυβερνητικές πηγές

«Κλειδώνει» ως ημερομηνία των εκλογών η 29 Απριλίου, σύμφωνα με ανώτερες κυβερνητικές πηγές.

Την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση και αμέσως μετά - το ίδιο χρονικό διάστημα - θα προκηρυχθούν οι εκλογές.

Η κυβέρνηση, φέρεται να εξετάζει την τοποθέτηση προσώπων κοινής αποδοχής στα κρίσιμα υπουργεία για τη διεξαγωγή των εκλογών, πρωτίστως για το υπουργείο Επικρατείας, πολύ περισσότερο καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να πολιτευτεί.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος διεξαγωγής των εκλογών, οι οποίες θα είναι...

...-για ευνόητους λόγους- οι περισσότερο «τηλεοπτικές» εκλογές της μεταπολίτευσης .

Ο Σαμαράς θέτει θέμα υπηρεσιακών υπουργών

Το θέμα των υπηρεσιακών υπουργών έθεσε σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Σαμαράς θέτει θέμα, πέραν της αλλαγής του κυβερνητικού εκπροσώπου, και για τους υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης. Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, ο κ. Παπαδήμος πάντως φέρεται να μην συζητά αλλαγή του κ. Τάσου Γιαννίτση.

---
Πηγή: Real.gr
Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News