Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Πολιτιστική βραδιά του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δείτε τις φωτογραφίες

Στην τέχνη και τη δύναμη των μηνυμάτων της ήταν αφιερωμένη η πολιτιστική βραδιά που διοργάνωσαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό κέντρο.

Η ιστορία του βιβλίου και η παρουσίασή του, ως ένα σύγχρονο τεχνολογικό επίτευγμα, μέσα από video που ετοίμασαν μαθητές έπεισαν το κοινό για τη χρησιμότητά του και την αξία του ακόμα και σήμερα.
Στη συνέχεια, ομάδα μαθητών με την μέθοδο της δραματοποιημένης αφήγησης διάβασε αποσπάσματα από το μυθιστόρημα του χιλιανού συγγραφέα Luis Sepulveda «Η ιστορία του γάτου που έμαθε σε ένα γλάρο να πετάει».

Την τιμητική του είχε στην εκδήλωση και το animation της πολιτιστικής ομάδας 2010-11 με τίτλο «Ο λύκος και η λαγουδίνα», το οποίο βραβεύτηκε με τιμητική διάκριση στο φετινό 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Animation Αθήνας 2012.

Την εκδήλωση έκλεισαν μαθητικά συγκροτήματα του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας, με μουσικές από τον Πόντο, έντεχνο ροκ με τη συμμετοχή των σχημάτων «Distortion» και «Abreaction», αλλά και λαϊκό τραγούδι με το συγκρότημα «Λαϊκοί δρόμοι».

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία ενώ γονείς και μαθητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Μάιο, στη γιορτή λήξης του σχολείου.

Δείτε φωτογραφίες:









 

2 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ EVER!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελω να στειλω πολλα φιλακια στον ντραμερ που ειναι ξαδερφουλης μουυυυ!!!! !!!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News