Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Οι 3 παρουσιαστές του 6ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού στο Aridaia News

Τι μας είπαν...

Στην εμπειρία που έζησαν αναφέρθηκαν οι τρεις παρουσιαστές του 6ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού, μιλώντας αποκλειστικά στο Aridaia News.

Διαβάστε τι δήλωσαν η Σοφία Κεχαγιά, η Ελευθερία Χρυσίδου και ο Χρήστος Καλτσάς:

Σοφία Κεχαγιά
«Ήταν καλύτερο από ότι το περιμέναμε. Το διασκεδάσαμε πάρα πολύ με τα παιδιά! Ελπίζω να πέρασε τόσο καλά όσο εμείς και ο κόσμος, που μας κράτησε συντροφιά, παρόλο το κρύο που έκανε... Εύχομαι του χρόνου να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή και πιο πολύ κέφι. Να σκεφτούμε πως ήταν ένας καλός τρόπος να ξεχάσουμε όλα τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας...»

Ελευθερία Χρυσίδου
«Η αλήθεια είναι πως είναι η πρώτη μου φορά που τολμώ να κάνω κάτι τέτοιο διότι δεν είναι πάνω στο αντικείμενο της δουλείας μου, αντίθετα με την Σόφη που έχει περισσότερη εμπειρία με τον ρόλο αυτό. Φοβήθηκα λίγο γιατί θα ήταν η πρώτη μου επαφή, πανικοβλήθηκα μπορώ να πω, όμως γνωρίζοντας πόσο κέφι και χαρά θα υπάρχει ήμουν σίγουρη για το πόσο καλά θα περνούσαμε εμείς και φυσικά ο κόσμος που βρισκόταν συγκεντρωμένος στο 6ο Καρατζοβίτικο καρναβάλι. Η εμπειρία ίσως δεν περιγράφεται με λόγια γιατί είναι μεγάλο το συναίσθημα που νιώθεις εκείνη τη στιγμή αφού ανοίγεις την αυλαία του καρναβαλιού και τα "φώτα" είναι στραμμένα πάνω σου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την ευκαιρία αυτή τον Δήμο Αλμωπίας αλλά και όλους τους ανθρώπους που μας βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί το όμορφο αυτό θέαμα και αν μου δινόταν ξανά η ευκαιρία θα παρουσίαζα και για δεύτερη φορά, χωρίς σκέψη το Καρναβάλι μας...»

Χρήστος Καλτσάς
«Ήταν μια διαφορετική και πρωτόγνωρη για μένα εμπειρία. Μετά από 5 συνεχόμενα χρόνια συμμετοχής στο καρναβάλι, ως καρναβαλιστής, με τα διάφορα γκρουπ που είχα ντυθεί, αυτή τη φορά να το παρουσιάσω...
Ωραία ήταν, ο καιρός για άλλη μια φορά δεν ήταν σύμμαχος, αλλά πιστεύω ότι τα καταφέραμε.
Ήρθε και ο κόσμος, ενώ αρχικά δεν φαινόταν ότι θα γέμιζε. Περάσαμε πολύ ωραία και ελπίζω και οι υπόλοιποι. Εύχομαι του χρόνου να έχουμε περισσότερες συμμετοχές, να μαζευτεί κόσμος, γιατί είναι γιορτή χαράς και χρειαζόμαστε χαμόγελα και ωραίες στιγμές, όχι μόνο τώρα αλλά πάντα στη ζωή μας...»
 

16 σχόλια:

  1. Katapliktiki i parousiasi ton paidion....paneksipnoi panemorfi kai desan metaksi tous...sugxaritiria.....kai sto "20xrono koritsaki" pou theoroun kapioi pws den itan ikano na to parousiasei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!! ΕΙΣΑΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΟΙ! ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ , ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ , ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ Ν ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ!ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΜΑΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.......ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΩΝΕΣ!!!

      Διαγραφή
  4. an k den katavename ti legate, MPRAVO sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gi'auto file/i mou 04:09 ftaiei o ixoliptis kai oxi ta koritsia....fonazane gia na tis akouei o kosmos alla o ixoliptis katebaze tautoxrona ti mousiki....itan asxetos vasika....apopsi mou pws den ftaine ta koritsia gia tis "tsirides"..apla ithele allon ixolipti...oxi ena paidaki pou paizei mousiki se magazia tis aridaias.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ουρλιαχτα βουιζουν τα αυτια μασ απο τισ τσιριδεσ των κοριτσιων δεν καταλαβα λεξη απο οσα ελεγαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΧΩΡΙΑΤΕΣ, Ε ΧΩΡΙΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΣTAI????????

      Διαγραφή
    2. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ ΔΕ ΣΕ ΜΑΘΑΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ν΄ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ "ΧΩΡΙΑΤΑ" ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ..

      Διαγραφή
  8. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ??? ΜΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.... ΜΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!! ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!ΜΗΠΩΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. etsi einai asxetoi oloi toys kai ta koritsia oyrliazan then miloysan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. egw auto pou exw na pw einai oti mas priksan me kapoia tzortzoglou.....den nomizw na endiefere ton kosmo.....ELEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. sto na krinoume tous allous eimaste oloi PROTOI ! ! ! ! ! oloi autoi pou sxoliazoun arnitika... as parousiasoun autoi tou xronou an pisteuoun pos auta ta paidia den mporesan na kanoun tin "douleia" tous sosta!!!! dokimaste prota k meta krinete!!!! oxi mono na sxoliazoume.... k sto kato kato mia parousiasi itan vre paidia!!!! eleos dld!!!! min katakrinoume tin prospatheia kanenos!!!! einai adiko k anousio.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ..ΟΥΡΑΑΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι πάρα πολύ εύκολο να γράφεις την άποψη σου ανώνυμα... όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα... τα κότσια... για να μην το θέσω διαφορετικά το ζήτημα, που είχαν αυτά τα παιδιά για να παρουσιάσουν ένα τέτοιο θέαμα.. να αναλάβουν μια τέτοια ευθύνη, όχι μόνο για όσους συμμετείχαν αλλά και για το κοινό που έπρεπε να ευχαριστήσουν ήταν πολύ μεγαλύτερα από τους Κυρίους/Κυρίες που σχολιάζουν και εκθέτουν αβίαστα τα πρόσωπα τους. Είναι ελάχιστοι αυτοί που θα αναλάμβαναν να κάνουν κάτι τέτοιο οικειοθελώς. Αλλά.... να μην ξεχνάμε τις ρίζες μας... τον άκρατο πολιτισμό μας... τι καλό έχει γίνει στην Ελλάδα... και δεν έχει ''καλοθελητές'' να το κατακρίνουν.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News