Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Επίδομα πείνας στα 359 ευρώ για τους ανέργους

Από 12 Μαρτίου το μαχαίρι στις παροχές

Πάρα τις αρχικές διαβεβαιώσεις του υπουργού Εργασίας, Γ. Κουτρουμάνη, τα επιδόματα ανεργίας- που πλέον θα θυμίζουν φιλοδώρημα- δε γλίτωσαν από την περικοπή του 22% που υπέστησαν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα.

Το βασικό επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ διαμορφώνεται πλέον...

...στα 359,9 ευρώ το μήνα, από 461,5 ευρώ, αφού θα υπολογίζεται με βάση το μειωμένο ημερομίσθιο που προβλέπει το νέο μνημόνιο.

Στην «προκρούστεια κλίνη» μπαίνουν και τα υπόλοιπα επιδόματα.

Το επίδομα μακροχρόνια ανέργων συρρικνώνεται στα 156 ευρώ (από 200) ενώ το οικογενειακό μειώνεται για τους δικαιούχους με ένα παιδί από τα 98,64 ευρώ στα 76,9 ευρώ.

Το ειδικό επίδομα μητρότητας πέφτει στα 586 ευρώ μηνιαίως ενώ το επίδομα σε νέους από 20-29 ετών «κονταίνει» στα 57,22 ευρώ.

---
Πηγή: newsbeast

2 σχόλια:

  1. ΠΑΣΟΚ - ΝΔ δεν ψηφίζει ο ελληνικός λαός ; Λουστείτε τα τώρα. Αχου τι καλό που είναι το μνημόνιο....Άχου το...Τι ψήφισαν οι βουλευτές μας ; ΝΑΙ σε όλα! Άχου το...Μην ακούσω από καμία βδέλλα βολεμένη ότι δεν φτάνουν, έτσι είναι αυτά.

    Όλοι μαζί ψήφο σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ...Μόνο αυτοί θα μας σώσουν! Ενημέρωση φυσικά μόνο από μέγκα και άλτερ που κρατάνε γραμμή οι άλλοι όλοι λένε ψέματα.

    Άντε και το καλοκαίρι νέα μείωση, όχι για εμάς αλλά για την φουκαριάρα την μάνα(Ελλάδα) μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News