Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

36.000 ευρώ για είδη γραφείου στον Δήμο Αλμωπίας

Ανακοίνωση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ – ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΩΤ/ΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ & Η/Υ

Ο Δήμος Αλμωπίας, προκειμένου να προβεί στην προμήθεια λοιπών ειδών γραφείου – αναλώσιμα φωτ/κών μηχανημάτων & Η/Υ για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου, θα διενεργήσει πρόχειρο διαγωνισμό την Τρίτη 20/03/2012, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο ιδιώτη ή εταιρεία που είναι σε θέση να προμηθεύσει τα παραπάνω είδη, όπως καταθέσει σχετική προσφορά την Τρίτη 20/03/2012 και από ώρα 10:00 έως 10:30.

Για την κάλυψη της δαπάνης της προμήθειας έχει προϋπολογισθεί πίστωση συνολικού ποσού € 21.988,71.

Για περισσότερες πληροφορίες...

...καθώς και για την παραλαβή της διακήρυξης μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο Τμήμα Προμηθειών (Κ. Πετρούση Ιωάννη).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία

Ο Δήμαρχος
ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Ο Δήμος Αλμωπίας προκειμένου να προβεί στην προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείου για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου, θα διενεργήσει πρόχειρο διαγωνισμό την Τρίτη 20/03/2012, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο ιδιώτη ή εταιρεία που είναι σε θέση να προμηθεύσει τα παραπάνω είδη, όπως καταθέσει σχετική προσφορά την Τρίτη 20/03/2012 και από ώρα 11:30 έως 12:00.

Για την κάλυψη της δαπάνης της προμήθειας έχει προϋπολογισθεί πίστωση συνολικού ποσού € 14.799,98.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την παραλαβή της διακήρυξης μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο Τμήμα Προμηθειών (Κ. Πετρούση Ιωάννη).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Ο Δήμαρχος
ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News