Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Οικονομική ενίσχυση 3.900 ευρώ του Δήμου Αλμωπίας σε πολίτη που τα έχει ανάγκη

Ο Δήμος Αλμωπίας έχει κοινωνικές ευαισθησίες

Οικονομική ενίσχυση 3.900 ευρώ για κάτοικο του Γαρεφείου του οποίου το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες, αποφάσισε το Δ.Σ Αλμωπίας μετά από σχετική εισήγηση της Δημοτικής Αρχής.

Όπως είπε ο Δήμαρχος, μέλη της πλειοψηφίας επισκέφτηκαν το σπίτι το οποίο βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και υποσχέθηκαν να βοηθήσουν.

Επίσης, ο κ. Πασόης ανέφερε ότι υπάρχει σχετική διάταξη η οποία δίνει τη δυνατότητα στον Δήμο να παρέχει χρήματα σε πολίτες όταν υπάρχει έκτακτη ανάγκη.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αλμωπίας, δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων στη δημιουργία μιας λίστας με τους δημότες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ώστε...

...όταν υπάρχει η δυνατότητα παροχής βοήθειας να είναι σε ετοιμότητα.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις της Δημοτικής Αρχής, φανερώνουν ότι ο Δήμος Αλμωπίας έχει κοινωνικές ευαισθησίες και ελπίζουμε αυτό να αποδειχτεί και έμπρακτα.
 

3 σχόλια:

  1. Επιτέλους να δούμε και το κοινωνίκο πρόσωπο του Δήμου Αλμωπίας.Απο εδώ και πέρα θα πρέπει να είμαστε όλοι ποιο ευαίσθητοι με τον συνάνθρωπο μας,με τον συνγχωριανο μας με τον γειτονά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστουμε πολυ για τα λεφτα που δεν δωσατε ποτε για αυτον τον ανθρωπο. Λυπομαστε πολυ για τον δημο μασ...... Ευχαριστουμε πολυ τουσ κατοικους του Γαρεφειου και ολους τουσ καταστηματαρχες της Αριδαιας για την βοηθεια τουσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News