Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Εννέα κόμματα στη Βουλή - Καμία αυτοδυναμία - ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ παλεύουν για την 4η θέση

Κοντά στο 30% η αποχή!

Αυτό αλλά και η άνοδος των κομμάτων της Αριστεράς προκύπτουν από το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue, που δημοσιεύει η Καθημερινή της Κυριακής.

Η Νέα Δημοκρατία χάνει τρεις μονάδες αλλά παραμένει πρώτη με ποσοστό 28% και ακολουθούν Δημοκρατική Αριστερά με 16%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 12%, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ με 11%, το ΛΑΟΣ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και οι Οικολόγοι με 4% και Χρυσή Αυγή με 3,5%.

Εκτός Βουλής μένει η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ η αποχή φτάνει το 27,5%.

Το 52% των πολιτών διαφωνεί με την υπερψήφιση του νέου μνημονίου, αντίθετα από το 38% που συμφωνεί.

Το 46% των ερωτηθέντων θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο...

...τυπικής χρεοκοπίας, ενώ το 10% πιστεύει ότι η χώρα έχει ήδη χρεοκοπήσει.

Στα ύψη είναι η δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση, που φτάνει το 87% αλλά το 45% των πολιτών έχει θετική γνώμη για τον Λουκά Παπαδήμο.

Ο Φώτης Κουβέλης παραμένει ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός. Τον ακολουθεί ο Γιάννης Δημαράς, παρά το γεγονός πως το Άρμα Πολιτών συγκεντρώνει μόλις στο 1%.

Ακολουθούν ο Αλέξης Τσίπας, ο Αντώνης Σαμαράς, η Αλέκα Παπαρήγα, η Ντόρα Μπακογιαννη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης και τελευταίος ο Γιώργος Παπανδρέου.

---
Πηγή: NewsIt.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News