Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Δήλωση της Θεοδώρας Τζάκρη για την ανάδειξη του 4ου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Δήλωση της Θ. Τζάκρη μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών για την ανάδειξη του 4ου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Θεοδώρα Τζάκρη μετά την επιτυχή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του 4ου Προέδρου του Κινήματος την Κυριακή 18 Μαρτίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του 4ου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η μεγάλη προσέλευση των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ καταδεικνύει ότι η ελληνική κοινωνία, παρά τις μεγάλες και αδιαμφισβήτητες δυσκολίες, εμπιστεύεται τη δημοκρατική παράταξη και προσβλέπει στη ριζική επανίδρυσή της.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες...

...σε όλα τα μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ του Νομού Πέλλας που στηρίζουν τις προσπάθειές μας και δεσμεύομαι πως θα εργαστώ για την ιδεολογική μας επανίδρυση και την αποκατάσταση των κοινωνικών μας συμμαχιών».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News