Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

7,7 εκατομμύρια ευρώ στα κόμματα - Πόσα παίρνει το κάθε κόμμα

Εδώ ο κόσμος καίγεται...

Το ποσό κατανέμεται ως εξής: ΠΑΣΟΚ 3.107.705 ευρώ, ΝΔ 2.429.469, ΚΚΕ 746.737, ΛΑΟΣ 622.748, ΣΥΡΙΖΑ 556.005, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 257.333.

Με 7.720.000 ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών τα πολιτικά κόμματα, στο πλαίσιο της τακτικής χρηματοδότησής τους και της οικονομικής ενίσχυσής τους, για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς, σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση και του υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη.

Bέβαια προκαλεί έκπληξη και πολλά ερωτήματα τα κόμματα τι ακριβώς θα...

...ερευνήσουν και πώς θα επιμορφωθούν και χρειάζονται τόσα λεφτά, ενώ την ίδια ώρα, κάποια από αυτά τα κόμματα έχουν κόψει σε τέτοιο βαθμό τα εισοδήματα των πολιτών που όχι να ερευνήσουν δεν μπορούν, αλλά ούτε και να επιβιώσουν.

Το ανωτέρω ποσό αντιστοιχεί, σύμφωνα με την απόφαση, στο ένα τέταρτο αυτών που καλύπτει το α' τρίμηνο του 2012.

Αυτό σημαίνει όπως όλοι καταλαβαίνουν πως τα κόμματα θα πάρουν κι άλλα χρήματα για τους ίδιους λόγους. Κι αν τα 7,7 εκατομμύρια είναι το ένα τέταρτο μπορεί να υπολογίσει ο καθένας πόσα είναι συνολικά τα χρήματα για αυτούς τους σκοπούς.

---
Πηγή: NewsIt.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News