Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ο Γιώργος Ταγκαλίδης στο Aridaia News – «Θα βρεθεί ο ένοχος για τις εικόνες της ντροπής»

Άμεση κινητοποίηση μετά την ανάρτηση του Aridaia News

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιώργου Ταγκαλίδη στη χθεσινή αποκάλυψη του Aridaia News σχετικά με τις εικόνες της ντροπής λίγο έξω από την πόλη της Αριδαίας.

Ο Αντιδήμαρχος μιλώντας στο Aridaia News έκανε γνωστό ότι σήμερα το πρωί, λίγες μόνο ώρες μετά τη σχετική μας ανάρτηση, βρέθηκε στο σημείο με υπαλλήλους της κτηνιατρικής υπηρεσίας για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Τα νεκρά αιγοπρόβατα, 16 στον αριθμό, φορτώθηκαν σε αυτοκίνητο του Δήμου Αλμωπίας και οδηγούνται στα σφαγεία της Κρύας Βρύσης για καύση.

Ο κ. Ταγκαλίδης τόνισε ότι...

...ο ένοχος θα βρεθεί, καθώς τα νεκρά ζώα είχαν πάνω τους τα ενώτια τα οποία έχουν τον κωδικό του ιδιοκτήτη.

Νωρίτερα, άμεση ήταν και η αντίδραση της Φιλοζωικής Αριδαίας, η οποία με ανακοίνωσή της απαίτησε «τις άμεσες ενέργειες των αρμοδίων, δήμου, κτηνιατρικής, υγειονομικού, ώστε να ανακαλυφτεί ο υπαίτιος αυτής της ντροπιαστικής και φρικιαστικής πραγματικότητας και να τιμωρηθεί, να αποκατασταθεί άμεσα το περιβάλλον, να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου των ζώων αυτών και να ληφθεί μέριμνα για τα σοβαρά άρρωστα, μη στειρωμένα τσομπανόσκυλα που τρέφονται με τα πτώματα των αμνοεριφίων».
 

11 σχόλια:

  1. Άντε να δούμε Ταγκαλίδη. Με ποιον τρόπο θα τιμωρηθεί ο ένοχος. Άντε να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλά, πριν πάνε για καύση δεν θα διαπιστωθεί από τι προήλθε ο θάνατός τους;; Έλεγχο σ' αυτόν τον "κύριο" να κάνετε. Αυστηρό έλεγχο και να πάτε να δείτε σε τι κατάσταση είναι και τα άλλα ζώα που πιθανώς να έχει. Να μην το αφήσει έτσι η κτηνιατρική υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ιστορία των νεκρών ζώων που εγκαταλείφθηκαν και κατασπαράχθηκαν από αδέσποτα σκυλιά ήταν ίσως κάτι κοινό στην τουρκοκρατούμενη Ελλάδα του 18ου αιώνα αλλά κινείται στη σφαίρα του εξωπραγματικού για τα σημερινά δεδομένα. Ακόμα δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως και όλοι μας άλλωστε. Όμως θα πρέπει να εξεταστεί η πιθανότητα τα σκυλιά αυτά να μην είναι αδέσποτα. Δεν πιστεύω ότι είναι αδέσποτα. Είναι τσομπανόσκυλα που ανήκουν σε τσομπάνηδες της περιοχής. Και είναι κοινό μυστικό ότι αυτά τα σκυλιά υποφέρουν στα χέρια των ανεύθυνων αυτών ανθρώπων. Υποφέρουν από την πείνα και τις αρρώστιες. Είναι εργαλεία, αναλώσιμα υλικά που δεν ενδιαφέρονται οι ιδιοκτήτες για το αν υποφέρουν, διότι εύκολα μπορούν να τα αντικαταστήσουν. Φανταστείτε τι τραβάνε στα χέρια τους και τα παραγωγικά ζώα που έχουν. Το καταλάβαμε άλλωστε το τι τραβάνε, το είδαμε!

      Διαγραφή
  4. Aλήθεια ρε παιδιά, καμιά ανακοίνωση των κτηνοτρόφων θα έχουμε;; Ή δεν τους συμφέρει; Εμ, βέβαια όλοι τα ίδια κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ti perimenete apo ktinotrofous ta agrotika tous aytokinita na dite mono pos eine ton perisoteron kai tha katalavete ti nikokirei einai <les kai ta masises kai ta eftises!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. einai poly eukolo na kathgoroume kai na vazoume tampeles se mia ergasiakh omada ths perioxhs! lete "einai oloi idioi", "oloi einai anoikokyreutoi kai vrwmiarhdes" ktl...me thn idia logikh oloi oi ellhnes einai tempelhdes, oloi oi alvanoi einai kleftes kai dolofonoi kai oloi oi germanoi sklhra ergazomenoi kai typikoi...as prosexou.e oloi ligo ta logia mas.auto fysika de shmainei oti den prepei na timwrithei o enoxos!h na epanalhf8oun oi eikones ths ntrophs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ti na vre8ei more.les kai den 3eroun poios einai.alla mhpos einai filarakia.h mporei pshfoforos tous kai kanoun ligo ta strava ta matia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ψηφοφορος τους σιγουρα δεν ειναι, αλλα εμαθα οτι τα προβατα ταχει γραμμενα στους αλβανους για να μη πληρωνει εφορια, αληθευει? ευχομε το αριδαια νιουζ να μην αφησει το θεμα να ξεχαστει μεχρι να τιμωριθει ο υπευθηνος.

      Διαγραφή
    2. ara gnorizoume ton drasth.kai milame gia to idio prosopo.
      as tou kanoun epiplh3h gia arxh toulaxiston kai an den sumorfo8ei as apivlh8oun kuroseis

      Διαγραφή
    3. Ναι, έτσι ακούστηκε ότι τα έχει γραμμένα στους αλβανούς. Κλασσικός Έλληνας. Κάνω ό,τι γουστάρω και κλέβω και όπως μπορώ το κράτος. Επίπληξη;; Να του κόψουν τον κ.....ο από την αρχή! Η ασυδοσία κάποιων πρέπει να λάβει τέλος. Πρέπει όλοι επιτέλους να μάθουν ότι δεν είναι υπεράνω νόμων και υπεράνω του κοινού καλού.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News