Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ο Μηνάς Γρηγοριάδης στο Aridaia News - «Υπέβαλα αίτηση για να είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ»

Αποκλειστική δήλωση στο Aridaia News

Άλλη μία αίτηση κατατέθηκε στα πλαίσια της παράτασης που έδωσε η ΝΔ σε όσους επιθυμούν να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια. Συγκεκριμένα, ο Δικηγόρος Μηνάς Γρηγοριάδης κατέθεσε σήμερα την δική του αίτηση και εξέφρασε την επιθυμία του να είναι υποψήφιος Βουλευτής Ν. Πέλλας.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον κ. Γρηγοριάδη, ο οποίος μας παραχώρησε την παρακάτω αποκλειστική δήλωση:

«Κατόπιν πολλών επαφών που είχα με φίλους και ανθρώπους οι οποίοι με στήριξαν σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής μου καριέρας, πήρα την απόφαση να υποβάλω αίτηση για να συμπεριληφθώ στις λίστες του κόμματος της ΝΔ για τις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές. Την απόφασή μου αυτή την έλαβα με γνώμονα τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που θα πρέπει να υπάρχει μέσα σε αυτή την κρίσιμη καμπή για την χώρα μας. Ευελπιστώ, αν ο Πρόεδρος του κόμματος με συμπεριλάβει στις λίστες, να φανώ αντάξιος των προσδοκιών πρώτα απ’ όλα του κόσμου που με προέτρεψε στην πράξη αυτή, αλλά και της ηγεσίας της ΝΔ».

Δείτε ποιοι άλλοι υπέβαλαν αίτηση ΕΔΩ!

 

1 σχόλιο:

  1. Αν σε βαλουν καλη τυχη αλλα εχεις βουνα απεναντι σου, αν και ειναι καιρος καποιοι να πανε στο σπιτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News