Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ο Αστέριος Αντωνίου στο Aridaia News - «Δεν υπέβαλα αίτηση όμως είμαι στη διάθεση της ΝΔ»

Αποκλειστική δήλωση στο Aridaia News

Δεν υπέβαλε τελικά αίτηση για να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο Αστέριος Αντωνίου.

Ο πολιτευτής της γαλάζιας παράταξης μιλώντας αποκλειστικά στο Aridaia News, ανέφερε ότι είναι στη διάθεση του κόμματος, όμως δεν προτίθεται να υποβάλει αίτηση. Ο κ. Αντωνίου αναφέρθηκε στις δύο προηγούμενες δύσκολες εκλογικές αναμετρήσει, τονίζοντας πως παρά τις αντιξοότητες κατάφερε στις εκλογές του 2009 να ανεβάσει τα ποσοστά του.

Διαβάστε την αποκλειστική δήλωση που παραχώρησε ο Αστέριος Αντωνίου στο Aridaia News:

«Δεν είναι αυτοσκοπός μου να γίνω Βουλευτής, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας. Σήμερα ο τίτλος του Βουλευτή δεν είναι τίτλος τιμής, είναι τίτλος ευθύνης και μάχης. Θεωρούσα ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας και την παράταξη μπορούσα να φανώ χρήσιμος. Έχοντας όμως υποστεί τη δοκιμασία των δύο προηγούμενων εκλογών, όπου ενημερωνόμουν 20 μέρες πριν τις εκλογές αν και είχα να αντιμετωπίσω τρία οργανωμένα Βουλευτικά γραφεία και παρόλαυτά στις εκλογές του 2009 κατάφερα να ανεβάσω τα ποσοστά μου κατά 25% φτάνοντας τις 11.000 ψήφους, τη στιγμή που το κόμμα έχανε το 25% από τη δύναμή του στο Νομό. Έκρινα λοιπόν σκόπιμο να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση της παράταξης, χωρίς όμως να υποβάλω αίτηση. Είμαι στη διάθεση της παράταξης αν νομίζει ότι μπορώ να συνεισφέρω σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Άλλως παραμένω απλός στρατιώτης όπως έχω συνηθίσει να είμαι στην παράταξη τα τελευταία 30 χρόνια. Άλλωστε, από τις εκλογές του 2009 μέχρι και σήμερα ήμουν παρών σε όλες τις εκδηλώσει του κόμματος και διατήρησα τις σχέσεις μου με όλους τους κομματικούς φίλους».
 

12 σχόλια:

  1. ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΜΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΙΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στεργιο. κανεις λαθος! η νδ σε χρειαζεται και πρεπει να σε συμπεριλαβουν στο ψηφοδελτιο. εχεις αδικηθει πολλεσ φορεσ και συνεχιζεισ να αγωνιζεσαι. ενας φιλοσ σου απο τη σκυδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΤΟΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΙΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο ότι ήταν ρηγμένος στις 2 προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεεις είναι αλήθεια. Ισως και αυτή την φορά κάτι τέτοιο να συμβαίνει. Μάλλον μαγείρεμα από την πλευρα του ετεροδημότη Σταμενίτη θα συμβαίνει αφού με αντιπάλους Φουντουκίδου (και ίσως Καρασμανη) και Αντωνίου θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Από την άλλη βέβαια όλοι μαζί οι 4 από τα Γιαννιτσα δεν χωράνε.
    Παντώς μπράβο στον Αντωνίου αν και πιστεύω έπρεπε να τα χώσει πιο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δεν έχουμε πρόβλημα ούτε με τον Σταμενιτη προσωπικά ουτε με το αν ειναι ευκατάστατος ή οχι. Το θέμα είναι ότι κατά πόσο ένας υποψήφιος από την Αθήνα με την υπόδειξη της ηγεσίας είναι ικανός να εκπροσωπήσει τον νομό μας. Και μη μου πείς ότι σε 1.5 χρόνο έχει μάθει τον νομο και είναι ενήμερος. Θέλουμε ανθρώπους τίμιους, ικανούς και με την φιλοδοξία να προωθήσουν τα συμφέροντα της περιοχής μας. Αλεξιπτωτιστές και κουμπάροι δεν μας κάνουν!

      Διαγραφή
  6. ΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..ΒΛΑΧΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΒΛΑΧΙΚΑ. ΚΑΙ ΠΑΤΑΣ ΣΕ 15 ΒΑΡΚΕΣ
    ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ 10.000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Σ΄ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΜΠΟΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αστεριε οταν ησουν προεδρος ΝΟΔΕ θυμασαι τι παιχνιδακια εκανες σε αλλους που ηθελαν να ειναι υποψηφιοι?ξερεις πολυ καλα!ακομα και σε καλους ανθρωπους εσυ τους κυνηγουσες...τωρα που αλλοι στα κανουν αυτα σε ετσουξε...ειδες τι καλα που ειναι?περαστικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 'Είμαι στη διάθεση της παράταξης αν νομίζει ότι μπορώ να συνεισφέρω σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια'είπε ο Αστέριος και μετά ξύπνησε!!Αν και προσωπικά πιστέυω ότι δεν έκανε αίτηση γιατί λυπήθηκε τα 300 ευρώ.Όποιος γνωρίζει τον Αντωνίου σίγουρα συμφωνεί μαζί μου.Όσο για τις δηλώσεις στήριξης και συνεισφοράς στο κόμμα,και άλλες τέτοιες αηδίες,δύο πράγματα έχω να σχολιάσω.Πρώτον με τη δήλωση του αυτή ευελπιστεί οτι θα βρεθούν κάποιοι και θα τον παρακαλέσουν να είναι υποψήφιος(αν βρεθούν να με φτύσει)και δεύτερον σαν πονηρούλης που είναι, σίγουρα με την στάση του αυτή θα προσδοκά και καμιά θεσούλα στο μέλλον!Οι καιροί εξάλλου είναι τόσο δύσκολοι,γιατί ο Αντωνίου να μην το παίξει και στρατιώτης;Αναρωτιέμαι όμως αν γνωρίζει τι θα πει στρατιώτης.Γιατί αυτός και στις δημοτικές εκλογές στρατιώτης το έπαιζε..Μόνο που πολεμούσε σε αντίπαλο στρατόπεδο,απο αυτό της παράταξης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ. ΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟΥ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥ Ή ΤΟΝ ΖΙΑΚΑ ΠΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ,
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News