Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ζώδια

Διαβάστε τις προβλέψεις για το μήνα Μάρτιο


Κριός
Ξεκινά ένας μήνας που θα τονώσει σημαντικά τα οικονομικά σας, ειδικά μετά τις 5/3. Σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες επίσης και βοήθεια από άτομα εξουσίας. Θα υπάρχει βέβαια και αρκετή νευρικότητα, ωστόσο πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες στους παραπάνω τομείς, στον πιο θετικό και γόνιμο μήνα της φετινής χρονιάς.

Ταύρος
Ένας πολύ θετικός μήνας για το ζώδιό σας ξεκινά, καθώς θα σχηματιστούν εξαιρετικές γωνίες, που θα φέρουν επιτυχίες, δημοφιλία, εύκολη εξέλιξη σχεδίων, ενώ θα εισπράξετε τους καρπούς περασμένων κόπων σας. Θα είναι ο καλύτερος μήνας της χρονιάς, γι’ αυτό μην πάρετε ως δεδομένες την εύνοια και τις ευκολίες!

Δίδυμοι
Ο Μάρτιος θα είναι ένας αρκετά καλός μήνας, που θα σάς επιτρέψει να προχωρήσετε και να ολοκληρώσετε σχέδια. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματιστεί στον ουρανό θα βοηθήσει επίσης θέματα σπιτιού, οικονομικών και σχετικών με δάνεια, ασφάλειες, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ, όπου θα τακτοποιηθούν με ευκολία και με κέρδος.

Καρκίνος
Αν και κάπως νευρικός μήνας, ο Μάρτιος θα είναι πολύ καλός, ο πιο ευνοϊκός της χρονιάς. Τα σχέδιά σας προχωρούν εύκολα, ενώ θα ευνοηθούν οι σχέσεις, οι νέες φιλίες και η δικτύωση. Θετική η δραστηριοποίηση σε ομάδες και συλλόγους. Το μέλλον επιτέλους δείχνει πιο αισιόδοξο και θα ανοίξουν πόρτες και ορίζοντες.

Λέων
Ο πιο θετικός μήνας της χρονιάς θα είναι ο Μάρτιος, ο οποίος θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας λόγω του μεγάλου ευεργετικού τριγώνου που θα σχηματιστεί. Λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας και θα έχετε εύνοια από άτομα εξουσίας. Θετικά ανοίγματα, ευκαιρίες, επιτυχίες, μέσα στα πλαίσια της περιόδου κρίσης φυσικά

Παρθένος
Ένας ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας ξεκινά, όπου θα σχηματιστεί ένα μεγάλο ευεργετικό τρίγωνο στα ζώδια της γης, το οποίο θα σάς φέρει τύχη, επιτυχίες, ανοίγματα, οικονομική βελτίωση και ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Οι στόχοι σας προχωρούν και τα θέλω σας εκπληρώνονται. Θα είναι ο καλύτερος μήνας της χρονιάς.

Ζυγός
Στον Μάρτιο μπορεί να έχετε παραπάνω νευρική ένταση, ωστόσο θα είναι ένας θετικός μήνας που θα ανακουφίσει απ’ τις πιέσεις. Ειδικά σε θέματα οικονομικά θα έχετε εύνοια, κυρίως ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, εφοριακά κλπ, αλλά και σε θέματα σπιτιού. Κοινωνικός μήνας, με γνωριμίες κι επανασυνδέσεις

Σκορπιός
Ιδιαίτερα ευεργετικός για τις σχέσεις θα είναι ο Μάρτιος, με την διέλευση της Αφροδίτης και του Δία απ’ τον Ταύρο να δίνουν την ευκαιρία για νέους έρωτες, γάμο αλλά και συνεργασίες. Επίσης θα βελτιωθούν και τα οικονομικά σας, ενώ τα σχέδιά σας προχωρούν εύκολα και συνολικά θα είναι ο πιο θετικός μήνας της χρονιάς.

Τοξότης
Ο μήνας που ξεκινά θα δώσει σημαντική ανάσα στα οικονομικά σας αλλά και ευκαιρίες ή εκπλήρωση στόχων και θετικά ανοίγματα στα επαγγελματικά. Εύνοια από ανωτέρους Ας έχετε τα μάτια ανοιχτά να εκμεταλλευτείτε τις πόρτες που μπορεί να ανοιχτούν, γιατί ο Μάρτιος θα είναι ο πιο γόνιμος και ευνοϊκός μήνας όλης της χρονιάς

Αιγόκερως
Ανοίγει ένας πολύ θετικός μήνας, ο πιο γόνιμος και αισιόδοξος της υπόλοιπης χρόνιας. Ο αισθηματικός τομέας ειδικά θα ευνοηθεί ιδιαίτερα, με την ευκαιρία για νέους έρωτες. Μπορεί να υπάρχει νευρικότητα, ωστόσο θα πραγματοποιήσετε στόχους, θα έχετε επιτυχίες, ανοίγματα και ευκαιρίες, στα πλαίσια βέβαια της περιόδου κρίσης.

Υδροχόος
Ο Μάρτιος θα είναι ένας θετικός μήνας, καθώς θα σχηματιστεί ένα πολύ ευεργετικό μεγάλο τρίγωνο, που για το ζώδιό σας θα ευνοήσει κυρίως ζητήματα σπιτιού και οικογένειας αλλά και οικονομικά, ειδικά ότι σχετίζεται με δάνεια, επενδύσεις, εφοριακά, κληρονομικά κλπ. Επίσης θα μπορέσετε να κλείσετε κάποια θέματα και κύκλους.

Ιχθείς
Ένας αισιόδοξος κι επικοινωνιακός μήνας αναμένεται να είναι ο Μάρτιος, ο πιο γόνιμος αυτής της χρονιάς. Νέα μαθήματα, σεμινάρια κλπ θα σάς δώσουν χαρά, όπως επίσης και νέες γνωριμίες. Ειδικά οι σχέσεις, η δικτύωση, η κοινωνικότητα και οι συνεργασίες ευνοούνται. Εκπλήρωση προσδοκιών και εύκολη εξέλιξη σχεδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News