Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Πασόης - Ζέρζης: Παραλίγο "θερμό επεισόδιο" για ένα περίπτερο...

Για άλλη μια φορά δεν έλειψαν οι κόντρες, ειδικά αυτή μεταξύ του Δημάρχου Αλμωπίας και του Πέτρου Ζέρζη

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη η Συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμωπίας.

Για άλλη μια φορά δεν έλειψαν οι κόντρες, ειδικά αυτή μεταξύ του Δημάρχου Αλμωπίας και του Πέτρου Ζέρζη.

Ο δεύτερος βρήκε νέα αφορμή για να προκαλέσει τον Δημήτρη Πασόη, αυτή τη φορά για ένα περίπτερο στον πεζόδρομο της Αριδαίας, το οποίο χαρακτήρισε «προεκλογική δέσμευση» της Δημοτικής Αρχής, γεγονός που εξόργισε τον Δήμαρχο.

Επιπλέον όταν ο κ. Πασόης του ζήτησε να ανακαλέσει, αυτός του απάντησε πως είναι ο τελευταίος που θα του πει τι θα κάνει και πως είναι υπεύθυνος των όσων λέει.

Γενική διαπίστωση πάντως είναι, ότι...

...αν όσο χρόνο καταναλώνουν κάποιοι κύριοι του Δ.Σ. στη δημιουργία εντυπώσεων, τον κατανάλωναν στην παρουσίαση των προτάσεών τους, ο τόπος θα πήγαινε σίγουρα μπροστά.

Και αυτό το αναφέρουμε με αφορμή την στάση του κ. Ζέρζη στην κρίσιμη σύσκεψη για την επικείμενη υποβάθμιση των υπηρεσιών της Αριδαίας, όπου δεν πήρε καμία θέση και παρακολούθησε αμέτοχος τα όσα διαδραματίστηκαν.
 

8 σχόλια:

  1. Έχει απόλυτο δίκιο ο Ζέρζης..Περιμένουν οι άνθρωποι απο πρόπερσι να ανοίξει μια θέση για περίπτερο και ο κ.Πασόης την δίνει έτσι απο το πουθενά σε κάποιον ο οποίος δικαιούται περίπτερο σε ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ του δήμου και όχι στην Αριδαία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ γνωριζω την ευαισθησια σου Κωστα αλλα πριν μιλησεις καλυτερα ειναι να μην πετας αερολογιες!εκτος και αν θιγονται τα συμφεροντα σου!
      Τωρα επιασαν τον Ζερζη οι ευαισθησιες και αντι να κοιταζουμε
      το δασος κοιταζει το δεντρο!
      Αντι να βλεπουμε πως θα παει μπροστα η Αριδαια κοιταζει τα δευτερευοντα θεματα!
      ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ!
      Η μηπως τον πιεσαν καποιοι που θελουν μονοπωλειο την πλατεια;

      Διαγραφή
  2. Ωραίος ο Πετράκης, την Παρασκευή που φορείς και πολίτες ψάχναμε τον καλύτερο τρόπο να αντιδράσουμε σε όλα αυτά που σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς, όχι μόνο δεν είπε τίποτα αλλά σηκώθηκε και έφυγε κιόλας. Χθες βρήκε αφορμή ένα περίπτερο και επιτέθηκε. Οι υπηρεσίες που κλείνουν δεν τον συγκίνησαν, το περίπτερο τον έκανε έξω φρενών. Έχει σώας τας φρένας; ή απλά μας δουλεύει και περνά την ώρα του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας συνελθει ο δήμαρχος με τετοια ρουσφετια δεν κρατιεται ο Δήμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αληθεια δεν γνωριζω κανενα απο την δημοτικη αρχη αλλα γνωριζω τους ανθρωοπους που πηραν την αδεια!μακαρι η κοινωνια μας να ειχε τετοιους ανθρωπους γιατι δεν ειναι του ρουσφετιου!εξαλλου ολες οι ενστασεις απερηφθησαν και απο την περιφερεια!μαλλον καποιοι το ηθελαν μονοπωλειο!!!!!!
      ισως και εσεις που κανετε τα σχολια εδω περα!!

      Διαγραφή
  5. ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΚΥΛΙΚΕΙΑ, ΚΛΠ. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΜΩΝ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. eleos....pragmatika ELEOS..... ta periptera einai pio polla apo emas....den koitane na asxolithoun na krathsoun tis dhmosies uphresies sthn polh mas pou einai k aparaithtes m anoigoun periptera sto pouthena enw polu konta exei alla 4.....afou theloun na kanoun kati as kanoun kati swsto mia fora....eleos kapou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News