Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Απάντηση του Ορφέα Ριζαρίου σε δημοσίευμα του Εδεσσαϊκού

Ψευδή και συκοφαντικά τα όσα γράφτηκαν, υποστηρίζει ο Ορφέας Ριζαρίου

Με έκπληξη όλων μας διαβάσαμε την επίσημη ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού http://edesaikos.blogspot.com/2012/02/1-0_29.html στο επίσημο blog του, στο οποίο μεταξύ των άλλων αναφέρει τα εξής σχετικά με την ομάδα μας:

"Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε και να στιγματίσουμε σε ένα παιχνίδι κατά τα άλλα ήσυχο και σε αθλητικά πλαίσια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είναι ο φανατισμός και το μένος εναντίον του Εδεσσαϊκού φιλάθλων του Ριζαρίου, που έβριζαν παίκτες της ομάδας μας (σπίτια κλπ), δεν μας έχει ξανασυμβεί σε κανένα απολύτως γήπεδο, σε όσο κρίσιμο ματς κι αν αγωνιστήκαμε, σπίτια και οικογένειες ποδοσφαιριστών κανένας μα κανένας φίλαθλος δεν έχει βρίσει όπου και σε όποια έδρα κι αν αγωνιστήκαμε.
Σίγουρα είναι κάτι το οποίο χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.
Κανένας δεν απαγόρευσε κανέναν να χειροκροτήσει, να στηρίξει με όποιον τρόπο, και να φωνάξει υπέρ της ομάδας του.
Κρίμα … τίποτα άλλο, κρίμα."

Τα όσα αναφέρονται παραπάνω είναι...

...απολύτως ψευδή και συκοφαντικά προς το Ιστορικό σωματείο του Ορφέα. Στην παραπάνω ανακοίνωση δεν γίνεται καν λόγος για το τι αποτέλεσε την αιτία για το ξέσπασμα των φιλάθλων μας, οι οποίοι αποτελούν την ψυχή της ομάδος μας, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι φίλοι του Ορφέα ακολουθούν την ομάδα μας σε όλα της τα παιχνίδια και ουδέποτε ήρθαν σε έχθρες, κόντρες και μίση με ποδοσφαιριστές και φιλάθλους των άλλων ομάδων. Απεναντίας δε, οι φιλάθλοι μας είναι αρκετά αρεστοί και αποδεκτοί από όλες τις ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και παράλληλα η διοίκηση της ομάδος μας, συνεχώς αποσπά θετικά σχόλια από τις αντίπαλες ομάδες, τόσο για την φιλοξενία που προσφέρει όσο και για τον κόσμο που ακολουθεί τον Ορφέα.
Αναφερόμενοι στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Εδεσσαϊκό, ένα κατεξοχήν ιστορικό και σεβαστό σωματείο του Ν. Πέλλας, το οποίοι αρκετοί Ριζαριότες έχουν στηρίξει και στηρίζουν, την αντίδραση των φιλάθλων μας προκάλεσε η άσεμνη χειρονομία του ποδοσφαιριστή του Εδεσσαϊκού ΤΣΟΠΤΣΗ προς την κερκίδα των φιλάθλων μας. Συγκεκριμένα, μετά από χτύπημα του ΤΣΟΠΤΣΗ με αγκωνιά στον ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Απάζογλου Δ., οι φίλαθλοί μας (σημειωτέων ήταν περισσότεροι στο γήπεδο από τους αντίστοιχους του Εδεσσαϊκού!) διαμαρτυρήθηκαν χωρίς ύβρεις προς τον διαιτητή και ο "ποδοσφαιριστής" του Εδεσσαϊκού ΤΣΟΠΤΣΗΣ υπέδειξε με ειρωνικό και προκλητικό ύφος τα γεννητικά του όργανα προς του φιλάθλους μας! Παράλληλα, στο Blog του Εδεσσαϊκού, έχουν αναρτηθεί διάφορα σχόλια, τα περισσότερα από φίλους του Εδεσσαϊκού, για τα οποία δεν έχει ασκηθεί κανένας έλεγχος προ της αναρτήσεώς τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα. Κατόπιν των ανωτέρω, καλούμε τον Εδεσσαϊκό να ανακαλέσει τις συκοφαντίες προς τον Ορφέα και να αναφέρει τα γεγονότα ως έγιναν./

---
orfeasrizariou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News