Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΣΥΝ Αλμωπίας: Απαράδεκτη η κατάσχεση από τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Νέοι καιροί, νέα ήθη!

Έκπληκτη η κοινωνίας της Αλμωπίας πληροφορήθηκε για την κατάσχεση αυτοκινήτων και εργαλείων της ΔΕΥΑ.

Η κατάσχεση προέκυψε πιθανόν από την αδυναμία της δημοτικής επιχείρησης να αντεπεξέλθει σε
νόμιμες απαιτήσεις και λογικά μετά από δικαστικές αποφάσεις.

Ωστόσο, έκπληξη προκαλεί τόσο το πρόσωπο που προέβη σε αυτή την ακραία πράξη, ένας πρώην αιρετός (πρώην Πρόεδρος Τ. Κοινότητας) και υποψήφιος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, όσο κα το ανεπίτρεπτο της πράξης, να μείνει μια δημοτική επιχείρηση χωρίς τα εργαλεία της δουλειάς της.

Δείγμα προφανώς...

...των καιρών, της μνημονιακής Ελλάδας και της μείωσης κατά 50% των πόρων της Τ. Αυτοδιοίκησης η απαξίωση αυτής αλλά και η υποβάθμιση των υπηρεσιών της.

Σαν πολιτική κίνηση ΣΥΝ Αλμωπίας θεωρούμε απαράδεκτο, ανήθικο και καταδικαστέο να μπαίνουν κάθε είδους σκοπιμότητες πάνω από το καλό και το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και καλούμε όλους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε επιχείρηση αλλά, για τη ΔΕΥΑ - για την ύδρευση και αποχέτευση - μια τόσο σημαντική και ευαίσθητη επιχείρηση για την καθημερινότητά της περιοχής μας.

Πολιτική κίνηση ΣΥΝ Αλμωπίας
 

6 σχόλια:

  1. Ξερεις απο Μπανταρ, δεν ξερεις γι αυτο τα λες,θυμασε το Βεγγο που ελεγε ξερεις απο Βεσπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Δήμος χρωστάει ένα σωρό λεφτά σε επαγγελματίες οι οποίοι δεν έχουν να πληρώσουν το νερό στην επιχείρησή τους και τους εκβιάζουν ότι θα τα στείλουν στη ΔΟΥ τα χρέη που έχουν απέναντι στη ΔΕΥΑ.
    Πληρώστε τους για να σας πληρώσουν κι αυτοί το νερό. Μην τους απαντάτε, εσείς από το Δήμο και τη ΔΕΥΑ, με το πλέον υποκριτικό: άλλη 'επιχείρηση' ο Δήμος και άλλη η ΔΕΥΑ. Μην τους κοροιδεύετε, το ίδιο αφεντικό είναι και στις δύο 'επιχειρήσεις'.
    Πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος που δεν τον ξέρω κιόλας. Στους εκβιαστές αυτό αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ. ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑΑΡ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ? ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ? ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΠΑ? ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ? ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΚΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΥΝ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ? ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ. ΚΑΙ ΚΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΡΕΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό βρήκατε να πείτε ρε "σύντροφοι του ΣΥΝ" ,γιατί δηλαδή έκανε ο άλλος κατάσχεση για χρέη της ΔΕΥΑ προς αυτόν ; Έχει σημασία ποιός το έκανε ή το απαράδεκτο της διαχείρησης της Δημοτικής Επιχείρησης ; Μήπως γ'αυτή τη διαχείρηση βρίσκεταστε και σεις από δίπλα τόσα χρόνια ; Ρωτάω γιατί στις εκλογές δεν πέρνεται θέση ποτέ με τόσους "αυτοδιοικητικούς παράγοντες" , που διαθέτετε , αλλά πάντα κάποια δημοτική παράταξη ενισχύετε για να τάχετε καλά μαζί της . Αντί να ξεσηκωθείτε σαν "αριστεροί" που είστε για τα αδιέξοδα του Καλλικράτη , τον σιγοντάρατε σε όλα τα επίπεδα με τα στελέχη σας σε όλους του Δήμους . Και τώρα μέμφεστε αυτόν που διεκδίκησε τα λεφτά του και μιλάτε για "σκοπιμότητες και ανηθικότητες". Αν είναι δυνατόν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι λετε ρε ολοι εσεις οι παραπανω? ξερετε ποιος εκανε την κατασχεση και αν ειχε δικαιωμα να προμηθευει την δευα? ξεκοληστε λιγο το μυαλο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όποιος θέλει ή μπορεί και κάνει δουλειές με το Δήμο ειναι εκ των προτέρων λαμόγιο.Για τα αυτονόητα θα μιλάμε τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News