Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Δρ. Αναστάσιος Κούκος: Η απάντηση στους επικριτές του

"Έβαλαν στον ανεμιστήρα λάσπη που εξφενδόνησαν προς το πρόσωπο μου"

Μετά απο όλα αυτά που συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα, της κατασυκοφάντησης μας δηλαδή απο κάποιους πολιτικούς του Νομού μας, αισθάνομαι ισχυρότερος απο ότι πρίν, πράγμα που δεν μπορούσα να το φαντασθώ, το γεγονός, ότι ορισμένοι πολιτικοί στην δύση τις πολιτικής τους σταδιοδρομίας, είτε περιφερόμενοι απο κανάλι σε κανάλι είτε κάνοντας επερωτήσεις στην βουλή, έβαλαν στον ανεμιστήρα λάσπη που εξφενδόνησαν προς το πρόσωπο μου, προσπάθησαν να στηρίξουν την πολιτική σταδιοδρομία τους στις πλάτες τις δικιές μου συκοφαντόντας με με ανυπόστατες συκοφαντίες, έχοντας μονόπλευρη και πλημμελή πληροφόρηση, πράγμα που δεν συνδυάζεται με τις δημοκρατικές αρχές που κάποιοι λένε ότι υπηρετούν.

Αντίθετα οι πλειονότητα των πολιτικών απο όλους τους χώρους στον νομό μας μας...

...συμπαραστάθηκε και δήλωσαν ευθέως την εκτίμηση στο πρόσωπο μας. Εμείς σαν γιατροί δεν κάναμε τίποτε διαφορετικό απο ότι κάνουν σε όλα τα Νοσοκομεία της Ελλάδος, αν διαπιστωθεί κάτι διαφορετικό να υποστούμε τα δέοντα, αν όμως διαπιστωθούν σύνομες διαδικασίες και ενέργειες ποιός θα έχει το θάρρος να αποκαταστήσει την βλάβη που εμείς έχουμε υποστεί, αραγε διατίθεται ο συγκεκριμένος κύριος να το κάνει αυτό και να μαζέψει την λάσπη που έριξε;

Θα μπορούσαν λοιπόν οι συκοφάντες, να ασχοληθούν όλα αυτά τα χρόνια με τα πραγματικά προβλήματα του Νομού, με την φτώχεια του κόσμου, με την ανεργεία των νέων, με τα πραγματικά προβλήματα των Νοσοκομείων και των κέντρων υγείας του Νομού, φτάνει ποια η επιχειρούμενη δυσφήμιση και υποβάθμιση του Νοσοκομείου Έδεσσας που επιχειρείται τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς η ανεπάρκεια γεννά παραφροσύνη.

Τους εν λόγω πολιτικούς που ο λαός της Πέλλας γνωρίζει, τους παραδίδω στην κρίση του λαού της Πέλλας, αν θα είναι υποψήφιοι.

Με εκτίμηση
Δρ. Αναστάσιος Κούκος, Δ/ντής ΕΣΥ
 

2 σχόλια:

  1. Τέτοιες δηλώσεις από λειτουργούς της Ιατρικής είναι λυπηρές. Παίζουν παιχνίδια ψηφοθηρικά κατ' εντολή πολιτικών και κομματικών τους φίλους. Να μας πείτε καθαρά που είναι η αλήθεια και που το ψέμα. Που ευθύνεστε εσείς και που όχι και ποιοί ; Ειδάλλως να αποδείξετε το ανυπόστατο των καταγγελιών. Αυτές δε είναι δηλώσεις που ταιριάζουν σε επιστήμονα Δ/ντη Νοσοκομείου. Δηλ. εσείς θέλετε συγκάλυψη ; Να μην επιταχυνθούν οι διαδικασίες ; Πού είδατε προσωπική δυσφήμηση ; Γιατι εμείς ακούσαμε προσωπικούς επαίνους σε 2 άτομα , εκ των οποίων ο ένας εργαζόμενος στο Νοσοκομείο σας. Μήπως όποιος έχει την μύγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι στίς άδικες εμμονές καί εμπάθειες.6 Μαρτίου 2012 στις 12:51 π.μ.

    Τά επιχειρήματα τών αποχωρούντων Πολιτικάντηδων, περί φίλων καί διάφορα άλλα παράξενα,αποσκοπούν νά βάλουν στό σακκί γιά πετροβολισμό, τόν Διευθυντή τής ορθοπαιδικής Κύριο Αναστάσιο Κούκο. Άς αναλογιστούμε όμως τίς εκατοντάδες επίπονες ώρες χειρουργείου, στόν κλάδο πού πανάξια επιτελεί καί είναι δεδομένες, αδιαμφισβήτητες μέ τήν θεραπεία αμέτρητων ασθενών. Η άλλη θολή όψη αναζητά τήν αναγνώριση, μέ τίς υποτιθέμενες καθαρές κινήσεις πρός ίδιον όφελος, ούτως ώστε νά αναπηδήσει ώς λαοπρόβλητος, πού θά δώσει τίς εύκολες λύσεις παντού ικανοποιώντας καί παράλληλα ψαρεύοντας ψηφοφόρους. Αλήθεια θεωρώ ότι είναι αυτά πού περιέγραψα, δέν είμαι Πολιτικός, ούτε Γιατρός, μού αρέσει νά λέω τά γεγονότα όπως πράγματι συμβαίνουν, όχι γιά νά υποστηρίξω κανέναν αλλά γιά νά γίνουν ευρέως κατανοητά στόν κόσμο. Ψέμα είναι αυτά τά δόλια τερτίπια πού σκαρφίζονται οι εθνοσωτήρες, θέλοντας νά περάσουν στόν κόσμο αρνητικά μηνύματα, γιά ευνόητους λόγους, δύσκολα όμως θά τό κατορθώσουν,διότι τελικά η αλήθεια πάντα κερδίζει σάς ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News