Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Εκατοντάδες οι αιτήσεις για τη διανομή φθηνής πατάτας και ελαιόλαδου στην Αλμωπία

Μέχρι αυτή την ώρα οι αιτήσεις πλησιάζουν τις 700

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για τη διάθεση φθηνής πατάτας και ελαιόλαδου από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Αλμωπίας, σε συνεργασία με τους πατατοπαραγωγούς του Αρχαγγέλου και τους παραγωγούς ελαιόλαδου Μεσσηνίας.

Σκοπός του Δήμου Αλμωπίας είναι να προσφέρει στους καταναλωτές ελληνικά αγροτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας στην τιμή παραγωγού και να προστατέψει το αγροτικό εισόδημα.

Μέχρι αυτή την ώρα οι αιτήσεις πλησιάζουν τις 700, ενώ η πλειοψηφία των Δημοτών επικροτεί αυτή την πρωτοβουλία.

Η διανομή της πατάτας και η οικονομική συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί...

...από τους ίδιους τους παραγωγούς, την Παρασκευή 30 Μαρτίου από τις 09.00 π.μ., στο χώρο του υπαίθριου πάρκινγκ του Δημοτικού Καταστήματος της Αριδαίας.

Για την ημέρα παράδοσης του ελαιόλαδου, θα ακολουθήσει ενημέρωση.
 

5 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Δήμαρχο & στους συνεργάτες του που στήριζαν με αυταπάρνηση το κόμμα που μας έφερε στο χάλι αυτό και έτσι χαμογελαστοί θα μας μοιράζουν πατάτες.....και εμείς θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε.

    Υ.Σ. Για τους χαμογελαστούς της Φωτό : έχουν επαφή με την πραγματικότητα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε νουμερο τι καλοπροερετος που εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε συ 01:30 αμα δε θες μην παιρνεις πατατες και λαδι αντε και.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΑΛΕΥΡΙ,ΡΥΖΙ Κ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο πασογιας παραμονες εκλογων στο ντιμπειτ τον ρωτησαν:ποιο ειναι το προγραμμα σας για τον τοπο? απαντηση: εμενα με στηριζει το πασοκ!!!! αυτο ειναι το προγραμμα!!οτι τον στηριζει το πασοκ...φατε πασοκ τωρα!κοροιδαρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News