Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Δήμος Αλμωπίας: Διανομή αναπηρικών αμαξιδίων σε άτομα που τα έχουν ανάγκη

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει ότι, σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων θα διανέμει δωρεάν αναπηρικά αμαξίδια σε όσα άτομα τα έχουν ανάγκη.

Τα αναπηρικά αμαξίδια θα σταλούν από τη Γερμανία, με πρωτοβουλία της Προέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων κας Δανάης Τριγωνάκη και του προέδρου της ελληνικής κοινότητας του Κάστροπ-Ράουξελ κ. Ιωάννη Παπαδόπουλου, με τη συνδρομή ελλήνων και γερμανών της εν λόγω περιοχής.

Για πληροφορίες...

...σχετικά με τη διάθεση των αναπηρικών αμαξιδίων, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 2384350211-2 & 6932713111, τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
 

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ Κ.ΤΡΙΓΩΝΑΚΗ, ΑΥΤΗ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΔΩΡΗΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ.-

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News