Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Τα πρόσωπα του Ν. Πέλλας που έκαναν αίτηση για να είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ

Αποκλειστικά στο Aridaia News

Έληξε η προθεσμία που είχε το δώσει το η ΝΔ για κατάθεση αιτήσεων σε όσους ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι στις Βουλευτικές εκλογές.

Η λίστα με τα ονόματα του Νομού Πέλλας που κατέθεσαν αίτηση αποκλειστικά στο Aridaia News:

Γιαννιτσά
Φουντουκίδου Παρθένα
Σταμενίτης Διονύσης
Ζωγράφου Μαρία
Nικέζης Δημήτρης
Γρηγοριάδης Μηνάς 

Έδεσσα
Νουσηκύρου Άλκης
Μουράτογλου Γιάννης

Αλμωπία
Βαμβάκη Άννα
Σαρπασίδου Ελένη

Σκύδρα
Τζαμτζής Δάνης
Μπαρμπαγιάννης Κώστας
Χατζηγεωργίου Γιώργος
 

8 σχόλια:

  1. Αναμενόμενα τα ονόματα. Ο γρίφος όμως με τον Καρασμάνη παραμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poy pame me aytoys.oloi tora 8imi8ikan oti einai nea dimokratia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η Φουντουκίδου κι ο Τζαμτζης τρέλα πουλάνε? ή τους χαζούς παριστάνουν? ΜΗΝ προκαλείτε κυρία και κύριε.Μην προκαλείτε !
    Το πείσμα σας για εξουσια και καρέκλα είναι εγωιστική επιλογή κι η κοινωνία δεν αρκεί απλά να σας τιμωρήσει.Κρίμα στα νέα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προκαλεί κανείς όταν θέτει τον εαυτό του στην κρίση του Λαού; Μάλλον έχουμε μπερδέψει τις έννοιες. Μπορεί ο καθένας να υποστηρίζει όποιον θέλει, αλλά όχι και να θεωρούμε τη Δημοκρατία, δηλαδή το δικαίωμα καθενός να θέσει υποψηφιότητα (μετά μάλιστα από δημόσια διακήρυξη του κόμματός του)και το δικαίωμα των συμπολιτών του να τον ψηφίσουν ή όχι ως πρόκληση. Εκτός αν κάποιοι προτιμούν τους αποκλεισμούς και τα ελεγχόμενα ψηφοδέλτια...

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστή απάντηση. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα πια. Οι πολίτες της Πελλας θα κρίνουν αν πρέπει να τιμωρήσουν συγκεκριμένα πρόσωπα ή κόμματα. Ο καθένας εδω μέσα υποστηρίζει εναν υποψήφιο και με το μυαλό του ρίχνοντας λάσπη στους συνυποψήφιους τον ''ανεβάζουν''.

      Διαγραφή
  4. Πως και πως περιμένω τις εκλογές! Για να τρέξω να σας ψηφίσω!!!! Αυτό δεν είναι θάρρος είναι θράσος!!! Θα δείτε τι θα πάθετε στις εκλογές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτάνει με τους επαγγελματίες πολιτικούς και τα κόμματα που μοιάζουν με πολυεθνικές και Σούπερ Μάρκετ! Φτάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο καλος Θεος να μας φυλαει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News